gighosue freelancers

Waarom samenwerken met GIGHOUSE-freelancers?

leestijd: 4min | #Opdrachtgever | 19 maart 2020 | Daan De Bock

Er zijn tal van redenen waarom jij een freelancer kan inhuren. Denk bijvoorbeeld aan de flexibiliteit. Een freelancer kan jou bijstaan wanneer je tijdelijke behoefte hebt aan specifieke kennis en competenties. Niet alleen haal je een flexibele werknemer in huis, maar ook een specialist in zijn of haar vakgebied. Maar hoe kan je zeker zijn dat de freelancer je onderneming een duwtje in de rug geeft? Hoe garandeer je dat de freelancer kwaliteitsvol werk levert? Spoken dergelijke vragen rond in je hoofd? Geen zorgen! GIGHOUSE kan je hierbij helpen. Dankzij een grondige screening, kan je bij GIGHOUSE zeker zijn van kwaliteitsvolle freelancers. Graag lichten we even toe op welke manier wij ervoor zorgen dat je altijd kan rekenen op de juiste freelancer.

Elke freelancer wordt vooraf gescreend

Voordat een freelancer in onze database terechtkomt, wordt de freelancer zorgvuldig gescreend door onze Succes Consultant. Enkel de beste freelancers komen in onze database terecht! Onderstaand stappenplan toont aan hoe dit concreet in zijn werk gaat.

  • Wanneer een freelancer zich inschrijft bij GIGHOUSE, geeft de freelancer 3 referenties. Meer bepaald, 3 voorgaande opdrachtgevers.
  • Onze Succes Consultant neemt vervolgens contact op met de referenties.
  • Tijdens het contact krijgt de Succes Consultant meer inzicht in de werkethiek van de freelancer.
  • Na het verifiëren van de 3 referenties, is de Succes Consultant in staat een algemene beoordeling te schetsen over de freelancer.
  • Vervolgens kan de freelancer voorgesteld worden aan de opdrachtgever.

Gerichte en persoonlijke kwaliteitscontrole

Om te garanderen dat GIGHOUSE samenwerkt met kwaliteitsvolle freelancers, neemt de Succes Consultant persoonlijk contact op met de referenties. Om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van de freelancer en zijn werkethiek, komen volgende aspecten aan bod.

  • De relatie met de freelancer
  • De duurtijd van de samenwerking
  • De sterke punten en verbeterpunten van de freelancer
  • De expertise van de freelancer
  • Concrete werksituaties m.b.t. de freelancer

Bovendien wordt nog eens nagegaan of de freelancer zijn persoonlijke skills zélf correct inschat. Wanneer een freelancer zich inschrijft bij GIGHOUSE, wordt de freelancer gevraagd zijn eigen skills te beoordelen. Die beoordelingen worden nog eens overlopen met de referenties. Van een dubbele kwaliteitscontrole gesproken!

Voortdurende opvolging van onze freelancers

Doorheen de projecten worden onze freelancers nauwgezet opgevolgd. Deze opvolging gebeurt zowel persoonlijk als via onze eigen database. Zo zijn we in staat de wensen, skills en vaardigheden van onze freelancers up-to-date te houden.

De juiste persoon op het juiste moment

Om een goede samenwerking te garanderen, matchen wij jou met de juiste freelancers! Volledig op maat gaan wij na welke freelancers het meest geschikt zijn voor je project. Zo hoef je niet langer urenlang LinkedIn door te scrollen, op zoek naar die ideale freelancer. Wij matchen ze gewoon met jou! Bovendien geven wij jou telkens een ‘GIGHOUSE-opinion’. Zo kan je zeker zijn dat de freelancer past binnenin de cultuur van je onderneming.

Benieuwd naar wat GIGHOUSE nog meer te bieden heeft?

Bekijk het hier

Onderbezetting in jouw team? Een freelancer zet je snel op weg

13 oktober 2020 #Opdrachtgever

Pak de onderbezetting aan in jouw team. Mét freelancers.

5 min.
Blog lezen
Freelancers werken in start-up

WAAROM FREELANCERS DE PERFECTE WERKNEMERS ZIJN VOOR START-UPS

11 augustus 2020 #freelancer #Opdrachtgever

Freelancers alleen aan de slag bij grote bedrijven? Zeker niet! Ontdek hier waarom freelancers de perfecte werknemers zijn voor start-ups.

5 min.
Blog lezen
gighosue freelancers

Waarom samenwerken met GIGHOUSE-freelancers?

19 maart 2020 #Opdrachtgever

Lees hier waarom het voordelig is om met GIGHOUSE-freelancers samen te werken.

4 min.
Blog lezen

FREELANCEN IN BIJBEROEP… ALLES WAT JE MOET WETEN!

6 november 2019 #freelancer

Lese hier hoe je snel kan starten met een carrière als freelancer in bijberoep

3 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief