fbpx
samenwerken met freelancers

Waarom samenwerken met GIGHOUSE-freelancers?

leestijd: 4min | #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers | 20 september 2021 | Thibault

Er zijn tal van redenen waarom jij een kan samenwerken met freelancers. Denk bijvoorbeeld aan de flexibiliteit. Een freelancer kan jou bijstaan wanneer je tijdelijke behoefte hebt aan specifieke kennis en competenties. Niet alleen haal je een flexibele werknemer in huis, maar ook een specialist in zijn of haar vakgebied. Maar hoe kan je zeker zijn dat de freelancer je onderneming een duwtje in de rug geeft? Hoe garandeer je dat de freelancer kwaliteitsvol werk levert? Spoken dergelijke vragen rond in je hoofd? Geen zorgen! GiGHOUSE kan je hierbij helpen. Dankzij een grondige screening, kan je bij GiGHOUSE zeker zijn van kwaliteitsvolle freelancers. Graag lichten we even toe op welke manier wij ervoor zorgen dat je altijd kan rekenen op de juiste freelancer.

Elke freelancer wordt vooraf gescreend

Voordat een freelancer in onze database terechtkomt, wordt de freelancer zorgvuldig gescreend door onze Succes Consultant. Enkel de beste freelancers komen in onze database terecht! Onderstaand stappenplan toont aan hoe dit concreet in zijn werk gaat.

  • Wanneer een freelancer zich inschrijft bij GiGHOUSE, geeft de freelancer 3 referenties. Meer bepaald, 3 voorgaande opdrachtgevers.
  • Onze Succes Consultant neemt vervolgens contact op met de referenties.
  • Tijdens het contact krijgt de Succes Consultant meer inzicht in de werkethiek van de freelancer.
  • Na het verifiëren van de 3 referenties, is de Succes Consultant in staat een algemene beoordeling te schetsen over de freelancer.
  • Vervolgens kan de freelancer voorgesteld worden aan de opdrachtgever.

Gerichte en persoonlijke kwaliteitscontrole

Om te garanderen dat GiGHOUSE samenwerkt met kwaliteitsvolle freelancers, neemt de Succes Consultant persoonlijk contact op met de referenties. Om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van de freelancer en zijn werkethiek, komen volgende aspecten aan bod.

  • De relatie met de freelancer
  • De duurtijd van de samenwerking
  • De sterke punten en verbeterpunten van de freelancer
  • De expertise van de freelancer
  • Concrete werksituaties m.b.t. de freelancer

Bovendien wordt nog eens nagegaan of de freelancer zijn persoonlijke skills zélf correct inschat. Wanneer een freelancer zich inschrijft bij GiGHOUSE, wordt de freelancer gevraagd zijn eigen skills te beoordelen. Die beoordelingen worden nog eens overlopen met de referenties. Van een dubbele kwaliteitscontrole gesproken!

Voortdurende opvolging van onze freelancers

Doorheen de projecten worden onze freelancers nauwgezet opgevolgd. Deze opvolging gebeurt zowel persoonlijk als via onze eigen database. Zo zijn we in staat de wensen, skills en vaardigheden van onze freelancers up-to-date te houden.

De juiste persoon op het juiste moment

Om een goede samenwerking te garanderen, matchen wij jou met de juiste freelancers! Volledig op maat gaan wij na welke freelancers het meest geschikt zijn voor je project. Zo hoef je niet langer urenlang LinkedIn door te scrollen, op zoek naar die ideale freelancer. Wij matchen ze gewoon met jou! Bovendien geven wij jou telkens een ‘GiGHOUSE-opinion’. Zo kan je zeker zijn dat de freelancer past binnenin de cultuur van je onderneming.

Benieuwd naar wat GiGHOUSE nog meer te bieden heeft?

Bekijk het hier

Freelancers? Nee danku! Die zijn te duur voor ons bedrijf!

6 februari 2024 #Geld #Opdrachtgever #Prijs

Een analyse toont aan dat de kosten van freelancers vergelijkbaar zijn met die van vaste en uitzendkrachten, waardoor het kiezen van expertise boven contractvorm essentieel is; GIGHOUSE pleit voor het waarderen van flexibele arbeidsvormen en de inzet van zelfstandige experts.

4 min.
Blog lezen
Freelancer summit

3 redenen waarom je aanwezig moet zijn op de Freelancer Summit

10 oktober 2023 #events #freelancers

De Freelancer Summit biedt freelancers waardevolle kansen voor netwerken, bijscholing en persoonlijke ontmoetingen met matchmakers.

5 min.
Blog lezen

Waarom een niche kiezen als freelancer belangrijk is

18 juli 2023 #freelancers

Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je hogere tarieven kan vragen en zinvollere projecten kunt krijgen door de marktvraag te onderzoeken en je vaardigheden te verbeteren.

5 min.
Blog lezen
hr policy

Arbeidsreglement vs. Bedrijfspolicy: zien we nog het bos door de bomen?

12 juli 2023 #freelancers #HR

Arbeidsreglement of bedrijfspolicy? Voor veel HR freelancers is het vaak onduidelijk. Advocatenkantoor A.lex verduidelijkt.

5 min.
Blog lezen

Mijn freelance-activiteit: als natuurlijk persoon of onder een vennootschap?

11 juli 2023 #free #freelancers #verdienen als freelancer

Freelancer in België: Kiezen tussen individu of vennootschap? Ontdek juridische, fiscale en financiële inzichten voor de beste keuze. Praktijkvoorbeeld toont financieel verschil. Slim beslissen met professioneel advies!

5 min.
Blog lezen
copperworks

Waarom 100% thuiswerken geen goed idee is

11 juli 2023 #freelancers

Thuiswerken heeft voordelen, maar ook nadelen zoals vage scheiding werk/privé, verminderd sociaal contact en onaangepaste infrastructuur. Afwisseling en co-workingsspaces helpen freelancers bij het vinden van balans.

3 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief




    [honeypot idnummer]






    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.