fbpx

HR Business Partner, gespecialiseerd in people management en coaching. Focust zich dus eerder op de eerder zachte domeinen van HR. Inzake soorten profielen is hij gesprecialiseerd in ICT profielen.

Lebbeke
Available from: March 1, 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag vertel ik jullie vandaag meer over Kris. Hij is een tiental jaar geleden gestart als freelancer naar aanleiding van zijn opgebouwde ervaring in rekrutering & selectie. Eind 2022 loopt zijn langdurige opdracht af en gaat hij op zoek naar een nieuwe, voltijdse uitdaging als senior recruiter of in een bredere HR-rol.


Kris in ’t kort

🤝 10+ jaar ervaring in HR

🔎 Freelance (IT-)recruiter, recruitment manager, HR Business partner, HR project manager, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed), Frans (goed, beetje verwaterd maar gebruikt het nog wel op professioneel niveau)

❤️ Kris maakte een mature en professionele indruk tijdens ons gesprek. Hij heeft een mooi groeitraject afgelegd en vele ambities kunnen waarmaken. Hij neemt die ervaring graag mee naar zware of minder zware opdrachten, aangezien hij zeker ook openstaat voor operationele opdrachten. Verder blijft hij graag actief in de HR-sector en volgt hij regelmatig nieuwe opleidingen, om zo zijn kennis up-to-date te houden én te verruimen.


Expectations?

 • Job content | Kris kijkt vooral uit naar opdracht in soft HR, aangezien hij geen concrete ervaring heeft met payroll. Dit mag gaan van senior recruitment tot HR business partner. Hij heeft leidinggevende ervaring maar dit is geen must.
 • Profielen: diverse white collar profielen, waaronder IT, C-level, medisch,
 • Tools: LinkedIn, Bullhorn, SHL, StepStone, Workday HR, TalentLink, …
 • Overig: HR projecten begeleid (bv. implementatie van L&D programma en ATS-systeem, opzetten van functieprofielen, procesoptimalisatie m.b.t. joiners, leavers en movers)
 • Wat niet? Enige collega op de HR-afdeling. Kris maakt graag deel uit van een matuur en omvangrijk team.


 • Sector | Mag breed blijven, maar kijkt meestal naar de grote bedrijven omdat zij zwaardere profielen hebben (bv. plant manager). Mocht dit in een internationale omgeving zijn, staat hij er zeker ook voor open om (tijdelijk) in het buitenland te verblijven. Daarnaast blijft IT hem heel erg aanspreken, dus voor louter IT-recruitment mogen we hem zeker ook aanspreken.


Good to know

👌🏻 Bachelor ICT (behaald in 1984) + vele extra opleidingen
Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0031t00000aj9mRAAQ Kris