fbpx

Yardéna is HR Recruitment Manager die graag het gehele Rekruteringsproces in handen heeft. Liever niet puur uitvoerend gaan rekruteren, wel mee strategie en structuur opzetten, junior recruiters opleiden en transformatie van rekruteringsprocessen. Ze is sinds 2017 freelance HR Business Partner maar ook Talent & Development Manager. Ze wil het beste uit de mensen halen en voor haar telt kwaliteit en geen kwantiteit. Ze draagt graag bij tot het opzetten van een HR-strategie. Voor haar is het belangrijk dat de mensen kunnen groeien (hoeft niet altijd verticaal te zijn) binnen de organisatie. Gelukkige werknemers = een gezond bedrijf. Yardéna is iemand die het oppakt, heeft een sterke hands on mentaliteit en vindt het boeiend zaken op te starten en verbetering te zien én sleutelen aan verbeterprocessen. Ze ambieert eerder langdurige opdrachten van minimum 3 dagen per week. Ze wil zich engageren en resultaten zien van haar inspanningen en niet enkel uren kloppen.

Mortsel
Available from: September 1, 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Yardéna, HR Business Partner met dat tikkeltje meer.


Yardéna is het levende bewijs dat je met een hands-on mentaliteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen ook best ver kan geraken.

Als kind van zelfstandige ouders is ze heel snel in het werkveld terechtgekomen. Ze heeft door omstandigheden op haar 16e via examencommissie haar secundair diploma behaald en is dan onmiddellijk beginnen werken.

Uiteindelijk is ze bij een uitzendkantoor gestart, gebeten door de HR-microbe en heeft ze sinds 2015 heel mooie ervaringen achter de rug.


Yardéna is sinds 2017 freelance HR Business Partner maar ook Talent & Development Manager. Ze wil het beste uit de mensen halen en voor haar telt kwaliteit en geen kwantiteit. Ze draagt graag bij tot het opzetten van een HR-strategie. Voor haar is het belangrijk dat de mensen kunnen groeien (hoeft niet altijd verticaal te zijn) binnen de organisatie. Gelukkige werknemers = een gezond bedrijf.

Yardéna is iemand die het oppakt, heeft een sterke hands on mentaliteit en vindt het boeiend zaken op te starten en verbetering te zien én sleutelen aan verbeterprocessen.


Yardéna ambieert eerder langdurige opdrachten van minimum 3 dagen per week. Ze wil zich engageren en resultaten zien van haar inspanningen en niet enkel uren kloppen.


| Good to know:

👌🏻 Kind van zelfstandige ouders

👌🏻 Mature, discrete, down to earth werkmentaliteit


| Yardéna in't kort:

🤝+/- 8 jaar HR-ervaring

🔎 Zoekt opdrachten als HR BP, Talent & Development Manager, Competence Manager

🌍 NL & Eng zeer goed - FR goed

🏡 Zoekt regio Antwerpen (Vlaams-Brabant / Bxl kan ook afhankelijk van opdracht of bereikbaarheid)

❤️ Yardéna is een self-made woman op alle vlak. Het menselijke boeit haar enorm zowel privé als professioneel. Ze vindt het belangrijk mensen te kunnen verderhelpen. Ze is mama van 2 kids maar daarnaast zorgt ze ook zeer goed voor zichzelf: ze sport zeker 5 keer per week en verder geniet ze van de kleine, simpele dingen des levens.

 

| Recente ervaring:

- Intix: 3 jaar op freelancebasis:

Toen Yardéna aan boord ging van het Intix-schip was er niets van HR, zij heeft deze helemaal opgezet zodat er structuur was maar vooral gericht op talent en performance en competence management. Op 3 jaar tijd zijn ze van 25 naar 75 werknemers gegaan en tijdens haar rol als HR BP is er niemand weggegaan of ontslagen geweest.

Ze heeft er ook mee het ESG-project getrokken (vooral dan op vlak van diversiteit) en rapportering hierover gemaakt.

Door een private overname zijn 8 mensen moeten vertrekken waaronder ook Yardéna en werd HR opgepikt door de CFO.

- Inkubis: 3 jaar op freelancebasis:

Hier deed Yardéna de corporate rekrutering voor de Cronosgroep, maar sterk op talent management, employer branding en comp & ben.


Website: https://www.depuis.be/

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000ArGeEAAV Yardéna