fbpx

Marjolein is sinds kort freelancer maar heeft ervaring op gedaan bij een agentschap als copywriter en head of content. Voorkeur voor teksten over technologie en vastgoed. Talen: NL + ENG. Sterktes: ze ziet teksten binnen een strategisch kader en SEO

Ghent
Beschikbaar vanaf: 4 december 2019
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Laten we eens uitgebreid kennismaken met Marjolein, een getalenteerde freelancer met een indrukwekkende achtergrond in de wereld van copywriting en contentcreatie. Marjolein heeft onlangs de sprong gewaagd naar het freelancersbestaan, maar haar expertise en ervaring maken haar een waardevolle aanwinst voor elk project, vooral op het gebied van technologie en vastgoed.


Marjolein heeft haar carrière gestart bij een gerenommeerd marketing- en communicatiebureau, waar ze snel haar stempel drukte als een buitengewoon bekwame copywriter en al snel werd gepromoveerd tot Head of Content. Dit was de periode waarin ze de kans kreeg om haar vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in de wereld van marketing en communicatie.


Een van de opvallende kenmerken van Marjolein's werk is haar vermogen om teksten binnen een strategisch kader te plaatsen. Ze begrijpt dat copywriting niet alleen draait om het schrijven van pakkende zinnen, maar ook om het creëren van inhoud die naadloos past in de bredere doelstellingen van een bedrijf of merk. Haar strategische inzicht maakt haar een waardevolle partner voor bedrijven die hun merkidentiteit willen versterken en hun boodschap effectief willen overbrengen.


Een ander opvallend talent van Marjolein is haar uitgebreide kennis van SEO (Search Engine Optimization). Ze begrijpt de nuances van zoekmachineoptimalisatie en weet hoe ze relevante zoekwoorden in haar teksten moet integreren zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid en de algemene kwaliteit van de inhoud. Hierdoor kunnen haar klanten profiteren van een hogere online zichtbaarheid en een groter bereik.


Marjolein heeft een voorliefde voor onderwerpen die zich bevinden op het snijvlak van technologie en vastgoed. Ze voelt zich in haar element wanneer ze kan schrijven over innovatieve technologische oplossingen binnen de vastgoedsector, zoals smart home-systemen, duurzame bouwpraktijken en vastgoedmarketing in het digitale tijdperk. Haar passie voor deze onderwerpen straalt door in haar teksten en wekt de interesse van lezers.


Wat betreft haar taalvaardigheid, is Marjolein bedreven in zowel het Nederlands als het Engels. Dit tweetaligheid opent de deur naar een breder scala aan projecten en markten. Ze kan content creëren die zowel lokaal als internationaal aanspreekt, waardoor ze een veelzijdige keuze is voor klanten met diverse taalbehoeften.


Kortom, Marjolein is niet zomaar een copywriter en contentcreator; ze is een strategische denker, SEO-expert en taalkundig talent, allemaal verpakt in één ervaren professional. Als freelancer is ze klaar om haar expertise en passie voor technologie en vastgoed te delen en om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Als u op zoek bent naar iemand die niet alleen tekst schrijft, maar ook impact creëert, dan is Marjolein de perfecte keuze.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000hmI0UAAU Marjolein