fbpx

Na ervaring te hebben opgedaan in de verschillende facetten van HR met de focus op Payroll, heb ik besloten om mijn kennis en expertise te delen via het freelance statuut. Met ervaring in en/of kennis van de bekendste en meest gebruikte HRIS systemen, sociaal secretariaten en payroll pakketen. Het doel van mijn vennootschap Simplify HR is, de HR-vraagstukken van ondernemers vereenvoudigen of oplossen. Dit doe ik door het aanbieden van tijdelijke HR-ondersteuning bij de HR-dienst, advies verlening of projectmanagement. Klantvriendelijk, flexibel, positief, gedreven, veerkrachtig en kennisdeler zijn kernwoorden om mezelf te omschrijven. Wil je meer weten of denk je dat jouw opdracht een match is met mijn profiel, stuur me dan gerust een bericht!

Hoepertingen
Available from: January 1, 2024
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

PayrollSocial LawOnline MediaProject ManagementAdministrationChange ManagementCafeteria Plan DraftingComp & BenPayrollHR ManagementSocial LawRecruitment & Selection BlueRecruitment & Selection WhiteData InputAdministrative SupportAdministrationHR ManagementRecruitment & Selection BlueRecruitment & Selection WhiteAccuracyPunctual

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik stel je graag voor aan Tamara. Tamara is afgestudeerd in 2015 binnen ‘Sociaal werk optie personeelswerk’.

Na haar stage bij een sociaal secretariaat, kon ze hier dan ook direct in loonverband starten.

Na 6 jaar te hebben gewerkt in loonverband, dit zowel intern als binnen een sociaal secretariaat heeft ze de stap gezet in 2021 om als freelancer aan de slag te gaan.

 

🤝 > 5 jaar ervaring binnen harde HR

🔎 zoekt opdrachten als payroll officer – HRBP – HR officer – HR assistent 

🌍 talenkennis: ND /ENG 

❤️ Ik had een zeer aangenaam gesprek met Tamara. Tamara is een dame die berekende risico’s neemt, zo ook de stap naar freelancer. Dit is niet over één dag ijs gegaan.

Tamara houdt van brandjes blussen, orde op zaken zetten. Hierin gaat ze zeer structureel te werk. Naast haar sterke kanten is ze zich ook bewust van haar valkuilen. Een ‘neen’ durven zeggen !

 

 

Competencies

 Job content

§ Opmaken van een cafetariaplan

§ Payroll

§ Loonverwerking: verschillende paritair comités

§ Werving en selectie ( niet haar core business)

§ ...


Sector: Tamara staat voor veel sectoren open, ze heeft al ervaring met het hervormen van verschillende ondernemingen naar één.

Reeds teamleader geweest van een payroll afdeling ( aansturen van 8 personen) 

Binnen grote ondernemingen richt ze zich graag tot harde HR, voor kleinere bedrijven kan dit van A tot Z zolang er een link is met de harde HR. 

 

Good to know:

👌🏻 kennis van SAP, Protime, Syntegro, Eblox, Liantis Sotware, Secures, Attentia, … 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000hnk07AAA Tamara