fbpx

Kevin

Digital Marketer

Als oprichter van The Cult of Content (nadien van naam veranderd naar Make it Sticky) produceer ik beklijvende content en sta ik in voor de digitale marketing voor een waaier aan klanten. We ondersteunen bedrijven digitaal en denken creatief mee (steeds met het bedrijfsresultaat als uitgangspunt). Naast contentmarketing, kan u bij TCoC ook terecht voor al uw PR & communicatie, copywriting en digitale marketing. Als geboren ondernemer beschik ik over een ruime zakelijke ervaring, marketing expertise en ervaring in sales management, communicatie en het uitbouwen van business units. Werken met mensen en merken, samen broeden op ideeën en goochelen met woorden, fijn toch als dat je job is?

Antwerp
Beschikbaar vanaf: 10 juni 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

BrochuresTeam LeaderCopywritingTypographyCustomer/Buyers JourneyWeb DesignMobile MarketingLink BuildingSocial Media AdvertisingLayoutLogo DesignVideo ProductionCanvaInfluencer MarketingAffiliate MarketingLead Generation And NurturingMarketing AutomationStorytellingVisibilityAdministrationBusiness DevelopmentVisualization (photo, Video,...)Adobe LightroomAdobe Premiere ProCMS

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Kevin focust zich op content productie en het onderhouden van social media. Daarnaast doet hij ook kleine SEA campagnes in functie van kleine KMO's. Hij is een generalist die zowel strategisch al operationeel actief is. Sterktes: hij kan zich goed inleven in de klant, salesgericht en heel brede scope.

Zijn levenswerk vind je op https://makeitsticky.


Kevin doet voor een 12tal klanten social:

  • opstellen van een kalender
  • content voorzien en ook het grafische aspect
  • Facebook, Instagram, Linkedin ( TikTok kleine ervaring)

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000Q8YM3AAN Kevin