fbpx

Tomas

Digital Strategist

Ghent
Available from:
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Google AnalyticsHTMLInstagram AdvertisingJavascriptLinkedIn AdvertisingMailchimpMarketing Automation ToolsSQL ServerWireframingWordpressAccount ManagementAdministrationConsumer Behavior Insights (research)HubspotTeam LeaderMarketing CommunicationsTranslationCopywritingReporting (administrative)Project ManagementUX / UIWebshopAdobe IllustratorAdobe IndesignAdobe Photoshop

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Ik ben een freelance consultant voor digitale transformatie. Meestal bezig met het optimaliseren van klanttrajecten, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van de juiste tools om uw bedrijf vooruit te helpen.

Als freelance consultant digitale transformatie help ik organisaties te profiteren van nieuwe technologische mogelijkheden. Ik doe graag mee aan co-creatie trajecten, heb een passie voor klantbeleving en heb veel affiniteit met bedrijfsprocesmanagement en optimalisatie.

Vriendelijke man met brede kennis. Die brede kennis heeft al veel geholpen in opdrachten. Heeft graag afwisseling en wil daarom graag met meerdere projecten tegelijkertijd bezig zijn.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000S1V42AAF Tomas