fbpx

Gedreven dame met een brede ervaring in de marketing wereld, die ook kennis en expertise heeft inzake public relations en HR. Houdt ervan voor een publiek te staan en mensen te inspireren. Trainer en communicatie is zeker geen probleem Vanaf september: hoofdberoep Omschrijft zichzelf als een heel erg creatief persoon, enthousiast, dynamisch, doorzetter en een tikje perfectionistisch.

Vilvoorde
Available from: October 1, 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Account ManagementGDPR KnowledgeInternal PreventionSocial LawBlogsNewsletter WritingStorytellingSpeech WritingDigital MarketingScholarshipsCongressesB2CPublic RelationsNLP PractitionerTime ManagementCorporate IdentityCommunication PlanCustomer/Buyers JourneyEvent ManagementProject ManagementStorytellingVisibilityAssessmentCareer CounselingBurnout Prevention

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Nathalie is op zoek naar projecten in de HR wereld waarbij de focus ligt op sourcing. Ze hecht enorm veel belang aan netwerken als middel om sales te doen. Commercieel ingesteld, maar houdt niet van de harde aanpak, eerder win-win situaties opbouwen!

Qua regio wil ze werken tussen driehoek van Antwerpen, Leuven en Aalst. Ze woont centraal tussen de E19 en de A12.

Praatgrage en dynamische vrouw die zeer vlot en sympathiek overkomen. Sociaal!
Gedreven dame met een brede ervaring in de marketing wereld, die ook kennis en expertise heeft inzake public relations en HR.
Houdt ervan voor een publiek te staan en mensen te inspireren.

Trainer en communicatie is zeker geen probleem
Vanaf september: hoofdberoep

Omschrijft zichzelf als een heel erg creatief persoon, enthousiast, dynamisch, doorzetter en een tikje perfectionistisch.

Doet graag coaching opdrachten dit vindt ze heel tof.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000S2IPYAA3 Nathalie