fbpx

Katrijn is sinds begin 2020 volledig freelance actief. Daarvoor was ze al jaren in bijberoep bezig. Ze wou van haar hobby haar beroep maken. Katrijn doet redactiewerk voor uitgeverijen en ze schrijft ook heel wat content voor producten en websites. Katrijn heeft affiniteit met technische en medische onderwerpen. Sterktes: stiptheid, communicatie en creatief.

Zonnebeke
Available from: January 1, 1700
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Katrijn is een sterk profiel met heel wat passie, ervaring en een duidelijk expertise binnen het technische en medische.


Katrijn uit Zonnebeke werkt op vandaag halve dagen bij de firma Kipco Damaco als administratief bediende. Ze kan twee projecten perfect combineren als ze vrij kan kiezen tussen volle of halve dagen. Ze zou bij Kipco dan volledige dagen werken.


Katrijn heeft al heel wat ervaring binnen administratie.

Dit bij:

- Stad Wervik

- Gemeengoed cohousingbegeleiding

- VZW’s

- Kipco Damaco


Haar taken waren voornamelijk:

-onthaal

-opvolgen klachten

-klantencontact

-telefonie

-mailing

-documentatie

-algemene input en administratie


Ze volgde in 2021 de opleiding 'Praktisch boekhouden voor de KMO' bij Syntra West waar ze de basis van een enkelvoudige boekhouding, btw-aangifte,... heeft geleerd. 

Administratieve taken die bij een boekhouding komen kijken zoals het inboeken van facturen en zo, is zeker haalbaar.Naast administratieve ondersteuning verricht ze ook copywriting opdrachten.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000tlhPOAAY Katrijn