fbpx

Digital Plus is het initiatief van Niels Withouck. Ik ben online marketeer met ervaring in zowel website- als webshop marketing. Maximaal rendement van uw digitale inspanningen is altijd het doel. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van online marketing, kan dit doel nagestreefd worden. U mag steeds helder advies op maat en een slimme en doordachte online marketing strategie verwachten! Start vandaag nog met de digitale groei van uw onderneming. Het is niet vanzelfsprekend om de online marketing zelf in handen te nemen. De nodige expertise kan ontbreken, of u heeft last van tijdsgebrek. Doe dus beroep op een echte specialist en contacteer Digital Plus! https://www.digitalplus.be

Beschikbaar vanaf: 21 juni 2022
1 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Niels is oprichter van Digital Plus, een reclamebureau in Zwevezele.
Niels specialiseert zich in straffe marketingcampagnes, ontwerpen van merken en visuele creaties en het bouwen van Wordpress websites op maat.
Niels is een vriendelijke, vlotte jongeman die zeer gedreven en gemotiveerd over komt. Niels houdt van tevreden klanten en zet zich dan ook steeds met veel plezier in om mooie resultaten neer te zetten.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00000tljcRAAQ Niels