fbpx

Een verhalen verteller en fan van Franse muziek. Voeg espresso, talen en fotografie daar ook maar aan toe. Ik ben de oprichter van Into The Deep Content. Wij zijn jouw content coach voor business IMPACT.Met onze content change-oplossingen bedrijven veranderen in contentmarketingpioniers is onze missie. Niet op een oppervlakkige manier, maar op een soort "in de deep" aanpak." Met ons netwerk van creators van premium content leveren we alleen hoogwaardige content en verhalen. Veel verhalen. Als het gaat om contentmarketing, is strategie de sleutel. Daarom bouwen we een "ownership"-aanpak op (volgens onze expertise) waarmee we bedrijven kunnen helpen de verandering te maken naar pioniers op het gebied van contentmarketing in hun branche. En... over mij: Ik ben verliefd op geweldige verhalen en verfijnde merken. Ga graag diep. Mensen die met mij hebben gewerkt, omschrijven mij als goedhartig, zeer georganiseerd en gedreven. Om een ​​geweldige samenwerking met impact op te bouwen, geloof ik dat we enkele belangrijke ingrediënten nodig hebben: wederzijds respect, teamgeest en een goed gevoel voor humor! Mijn levensquote: "het zijn niet de sterksten of de meest intelligente die overleven, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderingen"

Available from: June 1, 2022
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Maak kennis met onze storyteller Catherine, een echte contentstrateeg in hart en nieren. Na 7 jaar haar eigen modelabel te hebben gehad in België en Nederland is zij haar eigen bureau gestart in 2019 “Into the deep content”.

🤝 ervaring contentstrateeg (3 jaar)
🔎 staat open voor functies als social media strateeg, contentstrateeg, copywriter, storyteller
🌍 talenkennis: ND/ENG/FR, zeer goeie kennis zowel gesproken als geschreven. Taal is een passie van Catherine.
🏡 woonachtig Antwerpen
💰 uurtarief: 75€ ( excl 22% brokersfee van GIGHOUSE)
🏃🏻‍ onmiddellijk beschikbaar 3 dagen/week
❤️ Catherine is een dame die mij op verschillende momenten in het gesprek heeft verrast.
Zo heeft ze de liefde gevolgd naar Frankrijk en daar jaren een chambre d’hotes uitgebaat in combinatie met de verkoop van meubels. Ze schuimde de beurzen hiervoor af in Parijs.
Catherine is zeer veelzijdig en spreekt met een passie voor haar job als contentstrateeg.
Naast het commerciële en communicatieve aspect van Catherine houdt zij van deadlines.

Competencies
- Job content |
• De basis van content heeft ze aangeleerd tijdens haar 7 jaar durende carrière binnen de mode. Ze moest immers haar eigen label promoten en “vermarkten” en dat doe je door de juiste contentstrategie te bedenken maar ook uit te voeren én te publiceren op de juiste kanalen. Catherine is een echte contentstrateeg. Samen met de klant gaat ze de social media / content bepalen in lijn met hun strategie.
Ze staat zowel voor het ontwerp als het uitvoerende, maar noemt zichzelf ook een consultant voor de klant.

• Sector | Catherine heeft reeds klanten in haar portefeuille binnen de fashion, food ( restaurants), interieur,…
Good to know
👌🏻 Master marketing
👌🏻 Naast storytelling is ze ook hobbyfotograaf. Catherine weet perfect hoe een product in de kijker te plaatsen en dus ook de juiste sfeer op te wekken.
👌🏻 Naast de gekende social media kanalen, ook kennis van: Reels, Thriller, Clubhouse. Ze is zich momenteel aan het verdiepen in MetaBird.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t000015O9TiAAK Catherine