fbpx

Els is vooral geïntereseerd in brede opdrachten, operationeel verschillende topics, als HRBP in grote organisaties of als HR Manager in kleine organisaties. Els heeft ervaring in specifieke projecten zoals training en development, rekrutering, implementeren van nieuwe processen rond evaluatietechnieken, ... Els heeft weinig ervaring binnen hard HR. Ze heeft ervaring binnen zowel grote internationele bedrijven, alsook binnen KMO's. Els heeft ervaring met een brede waaier aan profielen, zo ook met hogere technische profielen in technologiebedrijven. Het belangrijkste voor Els is het inhoudelijke van de job.

Nevele
Available from:
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Dames en heren, ik heb het genoegen u voor te stellen aan Els, een buitengewone HR-consultant met een indrukwekkende reis in de wereld van Human Resources. Haar toewijding en expertise hebben haar geholpen om succesvol te zijn in verschillende uitdagende rollen.


Laten we beginnen bij haar huidige positie bij HREA BVBA, waar Els als zelfstandig HR-consultant werkt sinds 2018. Haar dienstverlening op het gebied van HR omvat een breed scala aan projecten, zowel off-site als on-site. Ze heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd die ze gebruikt om klanten te ondersteunen bij diverse HR-initiatieven.


Voordat Els bij HREA BVBA begon, werkte ze als Senior HR Consultant bij Ausy van 2006 tot 2018. In die rol was ze verantwoordelijk voor verschillende aspecten van HR-dienstverlening. Ze bood operationele ondersteuning op gebieden zoals HRM, HRBP, werving en selectie, training en ontwikkeling, outplacement, coaching, onboarding en nog veel meer. Daarnaast nam Els de leiding bij het opstarten, uitbouwen, opvolgen en optimaliseren van HR-processen, waaronder competentiebeheer, talentmanagement, prestatiebeheer, onthaal, welzijn en interne mobiliteit. Ze coördineerde en voerde ook diverse HR-projecten uit, zoals onboarding, tevredenheidsenquêtes, welzijn, interne communicatie, employer branding en ESF-dossiers. Haar strategische HR-ondersteuning omvatte het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, change management, HR-scans en het optimaliseren van HR-afdelingen en -processen.


Els heeft ook waardevolle ervaring opgedaan als HR Business Partner bij Honda Europe NV van 2000 tot 2006. In deze rol was ze verantwoordelijk voor de logistiek van alle Honda-producten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hierbij hield ze zich bezig met rekrutering en selectie, training en ontwikkeling, evenals HR-projecten gericht op competentiebeheer.


Voordat Els bij Honda Europe NV werkte, werkte ze als Search Consultant bij Hudson (De Witte & Morel). In deze functie was ze betrokken bij executive search, klantcontacten en selectieprocedures.


Haar passie voor het delen van kennis en het ondersteunen van anderen bracht Els ook naar de Open Universiteit, waar ze van 1997 tot 1999 werkzaam was als studiebegeleider bij het studiecentrum in Gent. Hier bouwde ze studieondersteunende begeleidingsactiviteiten uit, organiseerde ze deze en gaf ze begeleiding aan studenten in het universitaire afstandsonderwijs.


Els is een HR-professional die haar carrière heeft gevormd door haar inzet, veelzijdigheid en expertise. Haar ervaring en toewijding maken haar een waardevolle partner voor klanten op het gebied van HR-dienstverlening. Laten we een warm applaus geven aan Els voor haar indrukGEEN RECRUITERS OPDRACHTEN

WEL L1D/HRBP

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t000018yvpTAAQ Els