fbpx

Met en voor mensen in organisaties werken geeft Marijke energie. Marijke is ervan overtuigd dat een professionele aanpak van het personeelsbeleid een onderneming succesvol maakt. En daar wil Marijke dan ook heel graag toe bijdragen. Marijke helpt ondernemers en HR professionals met het opzetten en implementeren van zinvolle HR processen. Een klankbord en een helpende hand tegelijk. Creatief (mee)denken, oplossingen aanreiken en uitwerken, kosten/baten in ’t oog houden, en zorgen dat men voldoende gewapend is om naderhand zelf verder aan de slag te gaan. Altijd vanuit respect en waardering van sterktes. Samen onderzoeken wat er werkt, in plaats van wat verkeerd gaat. Voortbouwen op wat er is en wat er kan (in plaats van wat ontbreekt of onmogelijk is). Marijke organiseert regelmatig een HR Café: elkaar ontmoeten, netwerken, samen kennis delen en leren van elkaar. En dat allemaal in een ongedwongen inspirerende sfeer. www.hratyourservice.be Marijke is een HR generalist die vooral op zoek is naar HR opdrachten waar ze kan optreden als vervanging of tijdelijke ondersteuning. Opdrachten van maximaal zes tot negen maanden waarbij ze dus niet volledig ingezogen wordt in het bedrijf. Daarnaast vindt Marijke het zeer boeiend om HR processen op te zetten en een HR beleid op poten te zetten.

Beschikbaar vanaf: 11 mei 2020
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Change ManagementComp & BenGDPR KnowledgeWelcoming New EmployeesPunctualBudget-budget-cost PlanningFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementNegotiating Trade UnionSocial LawRecruitment & Selection BlueRecruitment & Selection WhiteDISCAccuracyProgress ReportOffice 365

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Marijke is een zeer vlotte en vriendelijke dame die bekwaam en verstandig over komt. Marijke is iemand met veel ervaring die gemotiveerd over komt.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001AGgeOAAT Marijke