fbpx

Beschikbaar vanaf: 1 januari 2022
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

🌟 Sophie - Ervaren Marketing Communicatie Specialist 🌟


Sophie is een doorgewinterde marketeer met meer dan 20 jaar ervaring in een internationale context. Ze is op zoek naar een gevarieerde opdracht in communicatie waar coördinatie en organisatie een stevige uitdaging vormen. Sophie blinkt uit als marketingcommunicatieprofessional die projecten van strategie tot implementatie beheert. Ze draagt graag verantwoordelijkheid en werkt analytisch, uiterst gestructureerd en met oog voor detail. Een concrete en praktische aanpak is een van Sophie's sterkste troeven. Ze is nieuwsgierig van aard, staat open om bij te leren en koestert nieuwe uitdagingen.


Hoewel Sophie nog geen ervaring heeft met freelance opdrachten, overweegt ze deze stap omdat ze op zoek is naar variatie, afwisseling en nieuwe ervaringen. Sophie beschouwt zichzelf als een allround professional en hanteert een 360° benadering. Ze heeft diepgaande kennis van digitale marketing, maar beschouwt zichzelf niet als een uitvoerend specialist. Coördinatie en organisatie zijn aspecten waar Sophie veel plezier aan beleeft, evenals werken voor internationale bedrijven. Sophie deelt graag haar ervaring met collega's en biedt graag advies en tips.


Sophie is een zeer sympathieke, vlotte dame die overkomt als verstandig en competent. Ze is bekwaam en heeft ruime ervaring.


Contactstatus: Beschikbaar voor nieuwe uitdagingen en op zoek naar een kans om haar uitgebreide marketingcommunicatie-expertise te benutten.

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001AGH4dAAH Sophie