fbpx

Werk sinds 2008 als freelance marketing expert, business analyst en digital project manager bij klanten zoals Carrefour, NMBS, Thomas Cook en het Nieuwsblad. Ik voel me dus thuis op zowel marketingafdeling als it-afdeling. Ik ben certified Google adwords en analytics en geef opleidingen social media campagnes.

Available from:
day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Peter is een Marketeer van achtergrond die zich als een vis in het water voelt in digitale projecten, maar die ook kan ingezet worden op IT en als Business Analyst.
Zijn focus ligt op het opzetten, doorvoeren en evalueren van digitale transformaties.
Zijn kennisdomeinen zijn hierbij:
- Strategische marketing: opzet plan
- Content Marketing
- Go 2 Market strategie opzetten
- Gebruikservaringen klanten optimaliseren: op website of via applicatie

Hoewel hij reeds 15 jaar ervaring heeft en vooral wordt ingezet in eerder strategische rollen, voert Peter de zaken ook nog graag zelf operationeel uit. Dit voor Content plannen uitvoere, social media campagnes opzetten, SEO, SEA, Google Adwords campagnes,...
Projecten met een combo van strategisch werk en operationeel werk zijn dus voor hem de perfecte combo!

Qua sector heeft Peter een zeer uiteenlopende carrière: Carrefour, Fluvius, Aveve, NMBS, Thomas Cook,... Hij heeft zowat in elke sector ervaring, behalve in de bankensector.

Peter is een zeer open minded persoon met een positieve ingesteldheid en uitstraling. Hij gaat het liefst van al eerder langlopende projecten aan om zo effectief zijn stempel te kunnen drukken en écht een verschil te kunnen maken.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001ApuXYAAZ Peter