fbpx

Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2020
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Viki is als freelancer onafhankelijke interim manager met specialisaties in people leadership & coaching, operationeel en strategisch management, procesanalyse & verbetering, programma & project management, applicatieportfoliomanagement, change leiderschap, crisismanagement. Professionele gecertificeerde stress & burnout coach & re-integratie ondersteuning voor leiders in organisaties, werkend naar duurzame resultaten voor individu & organisatie.
Externe consultancy voor proces-, project & change leadership.
Coaching en leiding geven, reorganisaties changemanagement, crisismanagementprojecten, leadership transformation.
Software implementaties langs de kant van de business, bv. HR-processen en dergelijke.
Viki wil een verschil maken voor mensen én bedrijven, door ze te ondersteunen met een positieve, analyse-gebaseerde, no-nonsense DOE aanpak zodat ze met vernieuwde energie hun (eigen) processen (opnieuw) levendig kunnen maken. Viki haar persoonlijke drijfveer is om te werken met een team van excellente medewerkers die van hun job houden en die zowel persoonlijk als organisatorisch kunnen blijven groeien.
Viki is een zeer zachte en vriendelijke dame die heel enthousiast en gepassioneerd over komt. Viki werkt graag met en tussen mensen en geeft telkens het beste van zichzelf om een opdracht tot een goed einde te brengen. Viki heeft heel wat ervaring en is hierdoor zeer bekwaam en competent.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001ApwUHAAZ Viki