fbpx

Oprichter SGSLeads - resultaatgerichte marketing voor het verwerven van klanten met een hoge klantenwaarde (LTV). Voorheen verschillende business modellen geprobeert. E-Commerce: met shopify probleemoplossende producten verkopen. Supplier (China) naar audience (US). Affiliate Marketing - make money online niche Performance Marketing: met snel ladende lander gehost op s3 amazon om gebruikers een questionnary te laten invullen vervolgens gelinked naar een CPA offer. Alles getracked met Voluum. Member STM forum Aan het netwerken met andere marketers op globaal niveau. Lead generation met manychat chatbot Email marketing + sequence Automation tools (zapier naar excel en drip) Growth Hacker Funnel Hacker (Russel B)

Haaltert
Available from: December 31, 2021
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Startende digital marketing consultant die de focus legt op Facebook Advertising, Lead generation en de opzet van chatbots.
Yori heeft heel wat online opleidingen gevolgd die hem een zeer brede en generalistische achtergrond hebben gebonden in de wereld van digitale marketing. Graag zet hij nu al deze achtergrond operationeel in in projecten waarbij hij bedrijven kan laten groeien.
Gezien hij in de praktijk nog geen tonnen aan ervaring heeft, is hij bereid tegen een lager tarief projecten uit te voeren.

Hij kan ingezet worden voor de opzet + opvolging van campagnes.

Yori omschrijft zichzelf als iemand die 200% gemotiveerd is en alles wilt geven bij de klant om ook een goede reputatie op te bouwen.

Meer informatie vind je op zijn eigen website: https://yoricoppens.com/.

Opdrachten in volgende zaken doet Yori heel graag:
1) Shopify (Theme) Development (=Liquid/HTML5/CSS3/SASS/Python)
2) E-commerce migrations naar Shopify
3) E-commerce setup (Shopify)
4) Web scraping van ecom producten
5) CSV bestanden aanmaken voor import/export/aanpassingen/opkuisen
6) Facebook ads

Yori vermeldde dat hij wel een kleine kennis heeft van webdesign maar is hier geen expert in.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001AqbpEAAR Yori