fbpx

Beschikbaar vanaf: 26 september 2022
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Graag stel ik jullie voor aan Karel uit Lokeren. Karel heeft al een zeer mooie carrière opgebouwd als HR specialist. Momenteel werkt hij zijn huidige opdracht af bij Moebius Innovation als Senior Talent Acquisition Officer waarbij hij verantwoordelijk is voor het leiden van het HR talent acquisitionteam. Onlangs deed hij een Insights training waaruit bleek dat hij een echte generalist en een hervormer is. Hij mist zijn functie als HR Manager en voelt dat dit gewoon zijn roeping is.

| Karel in’t kort:
🤝 28 jaar ervaring in HR, waarvan 23j vast & 5 jaar als freelancer
🔎 zoekt een nieuwe uitdaging als HR Manager
🌍 NL (moedertaal) ENG, FR (goed)
🏡 Woont in Lokeren (regio Gent, Antwerpen)
💰 €725/dag inclusief km. vergoeding
🏃🏻‍ vanaf 1/06, 4 dagen/week beschikbaar
❤️ Karel gaf me een zeer goeie indruk, heeft een vlotte babbel en een menselijke, professionele aanpak. Hij is iemand die confrontatie aandurft, gaat problemen niet uit de weg maar pakt ze aan en werkt graag af, gaat geen brandjes half blussen. Hij kan met iedereen op elk level communiceren, gaat niet de banen leiden vanuit zijn ivoren toren maar gaat zelf ook eens de handen uit de mouwen steken waar nodig.


| Competencies:
• Jobinhoudelijk | Als HR Manager heeft Karel een uitmuntende kennis in het opzetten van een HR beleid/implementatie. Dit wil zeggen dat hij kennis en ervaring heeft met het hele pakket; comp & ben, payroll, aanwerving & selectie, opleidingen, evaluaties, hr policy, sociale wetgeving, on & off boarding, budgetten …
--> Concrete ervaring: zijn voornaamste en langste ervaring was bij Intradent (productie van tandprotheses) Hier bouwde hij als HR Manager de structuur binnen het bedrijf van 0 terug helemaal op. Na 5 jaar heeft hij dit dan ook met succes kunnen verwezenlijken en draaide het bedrijf terug gezond. Hij zorgde ervoor dat de medewerkers en het bedrijf terug verbonden waren met elkaar.

• Sector | Karel heeft voornamelijk ervaring in de sectoren water, afvalverwerking en energie, logistiek en tandprotheseproductie.

| Good to know:
- Uitmuntende kennis Excel, SAP is hem niet onbekend en LinkedIn kent voor hem geen geheimen
- Ervaring met financiële aspect, budgetbeheer, hij is zeer analytisch & cijfermatig ingesteld
- Omschrijft zichzelf als een ‘Swiss Army Knife’

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001En0PIAAZ Charles