fbpx

Organisatiecoach Carglass Contactcenter 2016-2020 Enneagram docent 2013 tot heden Incentive reisbegeleiding voor grote bedrijven 2014 tot heden Opstart zelfstandige Starterslabo 2014 Opleiding yogadocent Lu Jong 2013 Marketing verantwoordelijke Premaman 2010-2013 Visual Merchandise manager JBC 2007-2010 Export Visual Merchandise Manager 1998 - 2004 Ik stel mezelf het liefst voor als ‘creatieve generalist’. Zo hoef ik maar 1 begrip te gebruiken want het wordt al gauw een hele mond vol: presentatrice, yoga teacher, incentive begeleidster, communicatie- en enneagramcoach, visual merchandiser, beelddenker. Noem me dus gerust een multi-potentialist. Want niemand heeft ooit gezegd dat je maar 1 passie mag hebben in het leven. Noem me ook maar een perfectionist. Als ik iets doe, doe ik het goed. Punt. Je mag me ook een twijfelaar noemen. Want door wikken en wegen krijgen we nog altijd het mooiste eindresultaat. Maar ik noem mezelf nog het liefst van alles een nieuwsgierig Aagje. Ik ben gulzig om te leren en mezelf gierig te voeden met inspiratie. Elke dag opnieuw ontdekken en ontluiken!

Beschikbaar vanaf: 24 september 2020
7 day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Katelijne noemt zichzelf een creatieve generalist, gevoed en geïnspireerd door de vele ervaringen en mensen die haar pad kruisen.
Ervaring in:
- Visual Marketing- en projectgerelateerde (international) managementervaring in verschillende middelgrote en grote bedrijven zoals Prémaman, Veritas en JBC.
- Mentor en gids in enneagram en zelfontplooiingscursussen voor bedrijven en particulieren. (Peter Paulussen, Khlim Diepenbeek)
- Specialist in de Tibetaanse yogavorm Lu Jong.
- Presentatrice voor tal van bedrijfs- en publieke evenementen.
- Begeleiding van incentive reizen voor bedrijven.

✔ Ontwikkelings- en progressiegericht werken, stimuleren van lerend werken voor teams
✔ Potentieel, talent en valkuilen zien en kunnen inzetten vanuit meer bewustzijn
✔ Ambities en doelen in lijn brengen met elkaar ( denken – voelen – doen )
✔ Nieuwe perspectieven op bestaande uitdagingen laten ontstaan

http://katelijnecrommen.be/

Katelijne kan zich heel goed inleven in mensen, heel goed voelen en begrip opbrengen maar tegelijk ook heel organisatorisch kijken en het globale plan van aanpak analyseren, waar willen we hier naartoe. Katelijne is zeer resultaatgericht en gaat heel doelgericht te werk. Katelijne is een zeer vlotte, spontane dame die zeer vriendelijke en empathisch over komt. Katelijne is zeer gedreven en gemotiveerd.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000001rPNiQAM Katelijne