fbpx

Gunther

Digital Marketer

Ik ben Gunther Himschoot, een enthousiaste professional met een passie voor Marketing. Met ruime ervaring in Online en Offline Marketing, ben ik altijd geïnspireerd om bij te dragen aan innovatieve oplossingen en het behalen van ambitieuze doelen. Mijn verhaal begon met mijn studie Marketing aan Hogeschool Gent waar ik een stevige basis legde voor mijn carrière. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse uitdagende rollen bij Vevida bv, De Bijenkorf, The Business Analists, M2Q nv,…. Deze ervaring heeft mij niet alleen voorzien van een brede kennis, maar ook van de vaardigheden om complexe problemen aan te pakken en resultaatgerichte oplossingen te leveren. Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om snel nieuwe vaardigheden aan te leren en mijn leergierige houding. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn expertise verder uit te breiden en mezelf als professional te blijven ontwikkelen. Daarnaast ben ik een teamspeler die geniet van het werken in een stimulerende en collaboratieve omgeving. Het creëren van synergie en het inspireren van collega's om het beste in zichzelf naar boven te halen, zijn aspecten waar ik energie uit haal. Met mijn sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden ben ik in staat om complexe situaties te doorgronden en strategische beslissingen te nemen. Daarnaast beschik ik over uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, die me helpen om effectief te communiceren en relaties op te bouwen binnen zowel interne als externe stakeholders. Als freelance marketeer ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen waarin ik mijn expertise kan inzetten om bedrijven naar een hoger level te brengen. Ik geloof sterk in het belang van continue groei en ontwikkeling, en ben altijd bereid om mezelf uit te dagen en buiten mijn comfortzone te treden.

Available from: November 6, 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Search Engine MarketingAdobe IllustratorAdobe PhotoshopTeam LeaderCopywritingBrand StrategyBrandingDigital MarketingDirect MarketingE-commerce MarketingWebshopEmail MarketingLead GenerationInternational MarketingEstablishing KPIsOffline MediaOnline MediaSocial MediaKeyword ResearchLink BuildingSEOChatbotsLead GenerationFormatting Social Media CalendarLeadership

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Gunther is zaakvoerder en freelance marketeer bij WEBSCREEN


Gunther is een online marketeer met een eigen agency, uit Bredene en zorgt voor Online Succes van bedrijven aan de hand van Websites, Webshops, Advertenties met Google Ads, Facebook Ads, Social Media Management enz...

Webdesign was Gunther zijn eerste passie, een goed oog op online marketing duwt dit nog een level naar omhoog.

In webdesign kan Gunther al zijn grafische creativiteit en online marketing strategieën kwijt. Hij doet niets liever dan volledige websites en communicatiecampagnes uitbouwen, van A tot Z. Een goed ontwerp komt daarbij op de eerste plaats.


Met ondertussen meer dan 25 jaar expertise op de teller mag hij zichzelf een creatieve en doorwinterde specialist binnen digital marketing en e-commerce noemen.


Dankzij zijn open visie en ongebruikelijke cocktail van commerciële flair, digitaal doorzicht en technische competentie heeft hij tal van bedrijven kunnen helpen met succesvolle marketingstrategieën.Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000002Liu1QAC Gunther