fbpx

Commerciële duizendpoot met bouwtechnische achtergrond door ervaring en interne opleiding. Ervaring met aan- en verkoop van bouwprojecten. Een analytisch vermogen en onderhandelingsmentaliteit voor het opmaken van een marktconforme offerte. Aansturen en opvolgen van werven en arbeiders. Kortom: ik ben een veelzijdig persoon die zich volledig inzet voor elke uitdaging met een Passie voor Bouw!

Beschikbaar vanaf: 6 januari 2021
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Kristof is momenteel fulltime in loondienst als calculator, werfleider, verkoper, projectleider ... Daarnaast is hij in bijberoep actief en op zoek naar freelance opdrachten.

Calculatie voor de bouw!
Correcte en gedetailleerde calculaties voor een project in de bouw? Een arbeidsintensieve en tijdrovende activiteit! De deadlines om prijzen in te dienen, zijn meestal op heel korte termijn. Het gevolg? Als drukbezette ondernemer hebt u vaak onvoldoende tijd om de lastenboeken te bestuderen, de nodige prijzen op te vragen, vergelijkingen doen en de berekeningen te maken. U hebt immers andere belangrijke taken die u daarvoor aan de kant moet schuiven.
Uw oplossing? AxxoR calculatiedienst. Wij zorgen ervoor dat uw projecten op tijd geanalyseerd en berekend worden. Het resultaat? U hebt de tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten en tegelijkertijd doet u toch mee om projecten binnen te halen. Hiermee vergroot u uw kans om opdrachten binnen te halen en uw omzet te verhogen!
dagdagelijkse taken.
Wat doet AxxoR voor u?
* Opmaak van offertes in naam van opdrachtgever
* Offertes opvragen
* Ontvangen offertes vergelijken
* In onderling overleg een aannemer/leverancier kiezen
* Prijsonderhandelingen voeren met de gekozen aannemer/leverancier
* Contract besprekingen

Kristof is een zeer vlotte, vriendelijke man die verstandig en bekwaam over komt. Kristof kan beroep doen op zijn jarenlange ervaring en komt zeer gedreven en gemotiveerd over.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000003UyU0QAK Kristof