fbpx

20 jaar ervaring in HR 12 jaar in retail Actief als sales/soft skills trainer en hr/retail coach. In het bezit van mijn certificaat voor loopbaancoach. Vanuit mijn HR ervaring, meer dan 20 jaar, met grote focus op blue collars en mijn ervaring in training & coaching, ben ik overtuigd dat het een match kan zijn. Vanuit mijn rol als Consultant bij Manpower gaf ik ondersteuning aan de klanten rond competentiebeheer. Daarnaast heb ik trainingtrajecten ontwikkeld voor werkzoekenden. Tevens coachingstrajecten opgesteld en uitgevoerd. Momenteel werk ik als docente & trainer. Opdrachten die flexibel zijn qua planning zijn ideaal. Freelance opdrachten in rekrutering. van à tot z... intake jobbeschrijvingen - vacatures uitschrijven- externe kanalen aanspreken - screening cv tot selectie gesprekken.

Ghent
Beschikbaar vanaf: 15 februari 2024
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctualInfluencer MarketingCanvaFacebook AdvertisingInstagram AdvertisingMailchimpCebirDISCOutplacementImage editingPhotographyLayoutTime ManagementOffice 365Content Writing / Content MarketingCopywritingExternal CommunicationsInternal CommunicationsNewslettersSpeech WritingVisualSocial MediaB2BB2C

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
HR coach/trainer
Ervaring met werving & selectie, rekrutering, HR consultancy, alles wat met soft HR te maken heeft
Marjorie ontwikkelt trainingen in soft skills met de focus op uitvoerend personeel: van arbeiders tot bedienden.
bv. voor medewerkers die doorgroeien tot teamleader, invoeren van een peter/meterschap, werken rond Open Feedback cultuur, hulp bij rekrutering, vacatures schrijven, …
Na een intakegesprek maakt Marjorie een plan op, volledig op maat van het bedrijf, in lijn met de behoeftes en de strategie, passend bij de medewerkers.
Marjorie heeft tijdens deze coronaperiode ook enkele online trainingen gegeven via Zoom en dit was zeer goed meegevallen dus ze staat hier zeker ook voor open.

Marjorie is een supervlotte en sympathieke dame die enorm gemotiveerd en gedreven over komt. Marjorie heeft reeds de nodige ervaring en komt bekwaam over.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000003VO66QAG Marjorie