fbpx

Na me ruim 20 jaar te hebben verdiept in merkidentiteit, in de realisatie van campagnes en events bij reclamebureaus en adverteerders in account en management functies merkte ik een shift in mijn interesse van merken naar mensen. Dat brugje voelde natuurlijk aan door de parallellen in de identiteit van merken en mensen. Hoe we onze talenten, waarden en overtuigingen bewust kunnen inzetten om ten volle te leven, boeit me enorm. Ik heb diverse langdurige, gecertificeerde coachingopleidingen gevolgd in Belgie en Nederland. Omdat ik intuitief aanvoelde dat paarden verrijkend zijn voor mensen, is het coachen met behulp van paarden een van mijn kerncompetenties. Zo’n 10 jaar coach ik, zowel persoonlijk als in professionele context medewerkers, teams als leidinggevenden doorheen een ontdekkingsreis naar zichzelf, hun visie, doelen en dromen. En liefst coach ik met paarden die ons uit onze comfortzone halen, ons als geen ander direct naar onze kern brengen en voor een blijvende impact zorgen. Meer facts and figures in de vorm van een CV kan je bij mij opvragen via christina.lemahieu@x10a.be

Herent
Beschikbaar vanaf: 18 maart 2024
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Social MediaProject PlanningBudget -budget-cost PlanningBudget-budget-cost PlanningCommunication PlanContent PlanCorporate StrategyCross-media Communications PlanCustomer/Buyer JourneysGlobal Communication StrategyLeadershipManagement SkillsMarketing ManagementPrepare Marketing PlanOnline Marketing PlanProgress ReportAccount ManagementBrand StrategyBrandingCorporate IdentityEmployer BrandingCommunicationsCross Cultural CommunicationExternal CommunicationsInternal Communications

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Marcomm specialiste die ook coach is. Twee zaken die in eerste instantie ver van elkaar liggen, maar die in praktijk een zeer mooie combinatie vormen.

Voor Marketing & Communicatie gerelateerde projecten kan Christina ingezet worden als organisatorisch talent die alles in goede banen leidt. Een teamcoach, maar ook iemand die ervoor zorgt dat iedereen zijn nodige bijdrage levert en die de doelstellingen voor ogen houdt. Ze is de gate keeper naar budget en naar timing toe.

Als coach focust Christina zich niet op 1 bepaalde methodologie, maar kent ze de bestaande theoriëen wel. Ze probeert los te breken van de hokjes waarin mensen weleens durven geplaatst te worden via deze methodologieën.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000003VQ8eQAG Christina