fbpx

Personal Statement: Je kan de wind niet veranderen maar wel de stand van de zeilen ( A.Karssen ) Dit betekent voor mij: Ondernemers helpen ontdekken van nieuwe inzichten-netwerk uitbouwen-mijzelf persoonlijk verder ontwikkelen-kennis opdoen-kennis overdragen-motiveren-inspireren-inspelen op noden-rendabeler en efficiënter werken-bewustwording-sensibiliseren. Ik ben hoog sensitief en zie dit als een extra troef Mama van Rien en Noor Baasje van Nova, Nanou en Stella Meer weten hoe we kunnen samenwerken? www.noriebelle.be Tot dan! Nathalie

Bruges
Beschikbaar vanaf: 10 maart 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Nathalie biedt freelance administratieve- en praktijkassistentie voor zorgprofessionals.
Nathalie heeft haar administratieve, sociale en professionele skills verworven in diverse zorgbedrijven.

Projecten waarnaar ze op zoek is? Algemeen administratieve zaken, commercieel ondersteunende rollen (telesales), agendaplanning, ... Nathalie is zeer sterk met Teamleader.

Als ervaren medisch secretaresse is Nathalie helemaal thuis in de medische terminologie en kent zij de finesses van het vak.
Nathalie wilt ELKE zorgprofessional betaalbaar en duurzaam ontzorgen zodat hij zich kan focussen op zijn core business: (VER)ZORGEN!
Deze gedreven freelance medisch secretaresse vermindert voor een groot deel uw werkdruk en biedt u betaalbare hulp!

Voordat Nathalie als freelancer aan de slag ging, heeft ze altijd in loondienst gewerkt als administratief bediende en later ook als managementassistent in een woonzorgcentrum.

Nathalie voerde reeds opdrachten uit via GIGHOUSE, met zeer positieve feedback van de klant!

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000003Y6XnQAK Nathalie