fbpx

Ik ben een freelance marketeer, gespecialiseerd in brand communicatie van grote of kleine marketingprojecten, evenementen en changemanagement. Ik werk een strategisch korte en lange termijn plan uit gebaseerd op de noden van de organisatie en trends / opportuniteiten binnen de markt. Ik voorzie je merk van het nodige kruid. Één van mijn succesrecepten is het netwerk van talent in elke communicatietak waarbij ik elke marketingmix tot een succesvolle cocktail meng. Dit dankzij meer dan 25 jaar strategieën en concepten uitschrijven, uitwerken en uitvoeren, vaak voor sterke merken maar ook opstartende namen werden straf. Ervaring in alle branches van sport, medisch, voeding, citymarketing, retail, glas, pretparken, vrijetijdskledij ... Mijn bijnaam is activator. Geen ellenlange recepten met afgemeten ingrediënten, geen wekenlang bla bla maar bam bam, voluit vooruit, boenk erop.

Zulte
Beschikbaar vanaf: 6 januari 2022
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Allround Marketeer met meer dan 20 jaar ervaring in house bij klanten.
Chris omschrijft zichzelf als een allrounder, een generalist die strategische plannen opmaakt, deze vertaalt in actieplannen en coördineert in de uitvoering ervan.
Hij is geen specialist in 1 bepaald deeldomein, maar spreekt zijn netwerk aan specialisten aan om projecten tot een goed eind te brengen.

Sterk in communicatie, coördinatie, event management en change management.
Een beter beeld vind je op zijn eigen website: https://www.pepperandginger.be/

Bedrijven waarvoor Chris reeds werkte: Polar, Diesel, PeakPerformance, Deinze Winkelstad, ...

Chris is een activator die graag lange termijn samenwerkingen opzet. Hij wil impact maken, resultaat zien van zijn werk en verder meedenken met de klant om nog verder te optimaliseren.

Chris geeft aan dat zijn voorkeur qua sector uitgaat naar sport en vrije tijd.
Hij werkt liever niet met "dode materie bv. de bouw, hij kan dit wel, maar hij vindt het niet zo aangenaam werken.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000004V9YZQA0 Chris