fbpx

Hey! Ik ben Jasper, cameraman en monteur uit het Gentse. Ik heb de afgelopen jaren gezworven van nieuwsverslaggeving over camera-assistentie op fictiesets tot monteur voor reclamespots. In 2018 starte ik on bijberoep met Wij Draaien en in 2020 maakte ik er mijn hoofdberoep van. Met Wij Draaien wil ik vooral verhalen vertellen door ze zo goed mogelijk in beeld te brengen. De afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad te mogen werken voor organisaties en merken als WWF, Artsen Zonder Grenzen, UGent, Hyundai, NMBS,... Daarnaast zet ik mij graag in voor sociaal-maatschappelijke (en politieke) thema's. Zo volgde ik met mijn collega Arjan over drie reportages de onafhankelijkheidsbeweging in Catalonië. Nu hoop ik ook te kunnen helpen bij het vertellen van jóuw verhaal.

Gentbrugge
Available from: Jan. 3, 2022
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Cameraman en monteur die kan ingezet worden voor bedrijfsreportages, interviews, het maken van aftermovies van (bedrijfs)events, scripted video's, ...
Jasper voerde in het verleden reeds meermaals projecten als montuer uit voor reclamebureaus en productiehuizen, maar een combinanatie van zelf de video's opmaken en nadien monteren is ook zeker mogelijk!

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000004WuGEQA0 Jasper