fbpx

Shelly

Project Management

Wat voor opdrachten ambieer jij? Alle mogelijke back-office gerelateerde taken, die administratief ondersteunend zijn en bij voorkeur van thuis uit kunnen uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld: Inboeken van facturen, order ingave, klassement, diverse input in ERP systeem, e-mails beantwoorden, sociale media op peil houden, etc. Note: Nice to know, een opdracht die ik helemaal niet wens te krijgen is een functie als call agent of customer care calls. Ik ben administratief sterk, maar mensen iets opdringen aan de telefoon, ligt totaal niet in mijn persoonlijkheid. Welke dagen/uren ben jij beschikbaar? Ik ben beschikbaar in de weekdagen tussen 18:00u & 21:30u. En de zaterdag voormiddag tussen 08:30u & 12:30u. In welke regio wil jij aan de slag? Ikzelf woon in Roeselare, mijn verplaatsingskosten zijn €0,40/km & maximum 1 uur rijden. Maar zoals hierboven vermeld, bij voorkeur remote en dus opdrachten die van thuis uit kunnen uitgevoerd worden. Wat is jouw uurtarief? Vorig kwartaal was ik gemiddeld 18 uur per week factureerbaar in bijberoep aan een uur tarief van €35/uur. Helaas was dit maar een tijdelijke opdracht en had ik ook maar één klant, waar ook al mijn beschikbare tijd naartoe ging. Vandaar ik op zoek ben naar nieuwe samenwerkingen, het ideale voor mij zou natuurlijk 2 klanten zijn met een langdurige samenwerking en bijkomend een paar losse opdrachten tussendoor.

Available from: January 1, 1700
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Newsletter WritingSocial MediaERPAdministrative SupportManage ERPData InputCoding, Classifying And Archiving DocumentsERPOffice 365AccuracyPunctualExactWinBooksSAP

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Wat voor opdrachten ambieer jij?
Alle mogelijke back-office gerelateerde taken, die administratief ondersteunend zijn en bij voorkeur van thuis uit kunnen uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld: Inboeken van facturen, order ingave, klassement, diverse input in ERP systeem, e-mails beantwoorden, sociale media op peil houden, etc.

Note: Nice to know, een opdracht die ik helemaal niet wens te krijgen is een functie als call agent of customer care calls. Ik ben administratief sterk, maar mensen iets opdringen aan de telefoon, ligt totaal niet in mijn persoonlijkheid.

Welke dagen/uren ben jij beschikbaar?
Ik ben beschikbaar in de weekdagen tussen 18:00u & 21:30u. En de zaterdag voormiddag tussen 08:30u & 12:30u.

In welke regio wil jij aan de slag?
Ikzelf woon in Roeselare, mijn verplaatsingskosten zijn €0,40/km & maximum 1 uur rijden. Maar zoals hierboven vermeld, bij voorkeur remote en dus opdrachten die van thuis uit kunnen uitgevoerd worden.

Wat is jouw uurtarief?
Vorig kwartaal was ik gemiddeld 18 uur per week factureerbaar in bijberoep aan een uur tarief van €35/uur. Helaas was dit maar een tijdelijke opdracht en had ik ook maar één klant, waar ook al mijn beschikbare tijd naartoe ging. Vandaar ik op zoek ben naar nieuwe samenwerkingen, het ideale voor mij zou natuurlijk 2 klanten zijn met een langdurige samenwerking en bijkomend een paar losse opdrachten tussendoor.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000005QKgmQAG Shelly