fbpx

Mijn naam is Rika Derenette, ben 55 jaren oud en woon in Dilsen. Ik ben sinds 2002 zelfstandig en heb vooral industriële projecten gedaan. Ik ben op zoek naar projecten die ik op flexibele basis, thuis of soms op de site/kantoor kan uitwerken omdat ik sinds 2017 een licht lichamelijk letsel heb en soms niet mobiel ben. Dagelijkse verplaatsing naar kantoor/site is niet altijd mogelijk. Ik kan wel werken, dag en/of nacht. Zoals u op mijn CV kunt zien, is mijn specialiteit alles wat betreft PIPING, maar ik kan alles wat erbij hoort tekenen in 2D of 3D…. staalconstructies, gebouwen, civiel, HVAC, ed…. Thevens heb ik trapen, leuningen, balustrades en alles wat erbij hoort ontworpen en ingetekend in AutoCad en Tekla. Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Duits en heb jaren in teamverband gewerkt met diverse nationaliteiten. Ik ben lang projectleider geweest maar gezien mijn letsel kan ik dit niet meer. Ik heb jaren voor dezelfde klanten gewerkt, ben accuraat en werk snel maar gedetailleerd. Ik ben gedreven en wat ik begin, maak ik af. Deadline en budget zijn een must. Ik kan 4/5 werken en pas mijn urentarief aan naargelang het werk. Ik wil graag tekenen en/of ontwerpen op voorwaarde dat ik het grotendeels van thuis uit kan doen. Bij verplaatsing naar kantoor (t.b.v. vergaderingen) of site (t.b.v. opmetingen ed.) komt er kilometervergoeding bij.

Dilsen-Stokkem
Beschikbaar vanaf: 13 april 2021
4.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Rika is sinds 2002 zelfstandig en heeft vooral industriële projecten gedaan. Rika is vooral op zoek naar projecten die ze op flexibele basis, van thuis uit kan uitwerken aangezien ze sinds 2017 een licht lichamelijk letsel heeft en hierdoor minder mobiel is.
Rika haar specialiteit is PIPING maar ze kan alles wat erbij hoort tekenen in 2D of 3D…. staalconstructies, gebouwen, civiel, HVAC, ed…. Rika heeft trappen, leuningen, balustrades en alles wat erbij hoort ontworpen en ingetekend in AutoCad en Tekla.
Rika spreekt vloeiend Engels, Frans en Duits en heeft jaren in teamverband gewerkt met diverse nationaliteiten. Rika is ook lang projectleider geweest maar dit lukt nu niet meer omwille van haar lichamelijk letsel.
Rika is accuraat en werkt snel maar gedetailleerd. Ze is zeer gedreven en gemotiveerd.
Rika heeft ervaring als technisch tekenaar – senior designer – projectleider

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006fspuQAA Rika