fbpx

Scherpenheuvel-Zichem
Available from: October 1, 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik sprak vandaag met Yves (°1987) uit Scherpenheuvel. Hij was reeds bekend met de GiGHOUSE app, maar had hem nog niet volledig aangevuld. Yves heeft steeds als boekhouder gewerkt in bedrijven en is sinds maart dit jaar gestart als freelancer. Hij houdt er namelijk van om zich te engageren voor verschillende projecten bij verschillende bedrijven. Yves geeft daarom de voorkeur aan voltijdse opdrachten van minimaal 3 maanden.


Denken jullie aan iets? Yves is snel beschikbaar én vlot telefonisch bereikbaar, dus laat het hem zeker weten!

🍀 🍀 🍀 


Yves in ’t kort

🤝 8,5 jaar gewerkt als corporate boekhouder A-Z. Daarna 1 freelance opdracht bij Luminus als GL accountant

🌍 NL/EN/FR

🔎 Zoekt een voltijdse opdracht als financieel consultant.

Yves is gepassioneerd door de bouwsector, maar wil zeker ook breder kijken!

🏃🏻‍ Zijn huidige opdracht loopt af op 30 september. Hij is dus beschikbaar vanaf 1 oktober 2021.

️ Yves is een aangename gesprekspartner en maakt een rustige indruk. Hij koos recent voor freelancing omdat hij veel voldoening haalt uit het werken met verschillende partijen. Hij is analytisch ingesteld en houdt ervan om de bredere scope van het bedrijf te bekijken.


Ervaring?

👉🏼 Freelance

GL accountant | Luminus | maart – september 2021

Yves werkt bij Luminus in een team van 7 personen op de GL-afdeling. Hij merkt echter dat deze functie voor hem iets te gespecialiseerd is. Zodra zijn opdracht eindigt, gaat hij dan ook op zoek naar een opdrachtgever die hem de kans biedt om breder betrokken te zijn bij het bedrijf of het project.


👉🏼 Loondienst

Hoofdboekhouder | CVR | oktober 2018 – maart 2021

Het bedrijf is actief in de bouwsector, waardoor Yves ontdekte dat hij zichzelf echt wel thuis voelt in die sector. Als hoofdboekhouder had hij een ruime verantwoordelijkheid, die steeds bleef uitbreiden naarmate de groei van het bedrijf. Op een bepaald moment gaf Yves aan dat hij versterking nodig had om de groei en de werkdruk te kunnen volgen, maar hier werd helaas geen gehoor aan gegeven. Na een periode van 2,5 jaar werd de samenwerking in samenspraak stopgezet.


Boekhouder A-Z | Adbij van Averbode | september 2012 – september 2018

Het team waarin Yves werkte, bestond uit drie personen: Yves, een naaste collega en de hoofdboekhouder. Na enkele jaren sprak Yves de wens uit om groei te realiseren, wat helaas pas op erg lange termijn mogelijk was (+10j). Zijn enthousiasme om bij te leren te groeien, zorgde er uiteindelijk voor dat hij op zoek ging naar een volgende opportuniteit als hoofdboekhouder.


Competencies?

  • IT | Navision, SAP, ExpertM, Excel
  • Talen | Nederlands (zeer goed), Engels en Frans (goed), Duits (basis, niet professioneel inzetbaar).


Toekomstplannen?

  • Job content | Yves geeft de voorkeur aan opdrachten waarbij hij zijn analytisch denkvermogen kan inzetten. Liefst wordt hij hands-on betrokken bij het volledige accountingproces van het bedrijf of het project.
  • Sector | Voeling met het bedrijf is voor Yves zeer belangrijk. Zijn voorkeur gaat uit naar de bouwsector, maar dit is zeker niet limitatief. Hij zou liever niet in multinationals werken omwille van het feit dat de functies daar vaak specifieker zijn.


Good to know

👌🏻 GiGHOUSE app gedownload en profiel aangemaakt

👌🏻 Bachelor Accounting & Finance (behaald in 2012 - Hogeschool Limburg

👌🏻 Qua regio sprak hij zelf over gemeentes zoals Turnhout, Lier, Zandhoven, Rotselaar, Heist-op-den-Berg, Tien en Hasselt. Daarnaast is de hele provincie Limburg voor hem zeker ook een optie omwille van de vlotte verbinding.

👌🏻 Yves heeft momenteel geen lopende gesprekken.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006htrHQAQ Yves