fbpx

Ik ben Inneke, een ervaren off- en online copywriter met een taalkundige achtergrond en een grote passie voor de Nederlandse taal. Daarnaast heb ik een brede interesse in SEO en weet ik de juiste tips & tricks toe te passen op jouw webteksten voor betere scores in de zoekresultaten. Ook jouw offline teksten neem ik graag onder handen. Bovendien zet ik graag de puntjes op de i: tekstcorrectie en eindredactie is een kolfje naar mijn hand. Benieuwd naar meer of interesse in een samenwerking? Ontdek mijn website (https://copinecopywriting.be) of contacteer me. Tot snel!

Schoten
Beschikbaar vanaf: 15 juni 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

📝 Inneke - Gespecialiseerde SEO Copywriter met een Passie voor Woorden


Ontmoet Inneke, een gedreven professional uit Schoten, met een achtergrond in vertalen en tolken (Frans-Italiaans en binnenkort ook Grieks), maar met een absolute passie voor SEO Copywriting.


🖋️ Ervaring & Specialisatie

Inneke begon haar carrière bij P&G als copywriter en werkte vervolgens 6 jaar bij Mylène in dezelfde functie. In januari 2021 nam ze de sprong naar freelance SEO Copywriting, en dit is waar ze echt in uitblinkt. Haar specialisatie ligt in SEO en online copywriting, en offline opdrachten staan niet op haar radar.


🛍️ Brede Interesses

Inneke heeft uitgebreide ervaring in de cosmeticasector en is ook geïnteresseerd in de food- en retailindustrie. Toch staat ze open voor projecten in allerlei sectoren. Ze vertelt graag over haar uitdagende ervaring met een bedrijf dat afvalcontainers produceert, ook al lag dit ver buiten haar gebruikelijke interesses.


🏡 Hybride Werkwijze

Inneke is flexibel en bereid om hybride te werken, waarbij ze 2/3 dagen bij de klant aanwezig kan zijn. Ze hecht echter veel waarde aan thuiswerken, wat een van de redenen is waarom ze als zelfstandige begon. Als ze slechts één keer per week op locatie moet zijn, is ze zelfs bereid om hiervoor 2 uur te reizen.

Inneke's drie pijlers zijn:

  1. Expert in SEO Copywriting 🚀
  2. Gepassioneerd over het creëren van hoogwaardige content 📄
  3. Uiterst nauwkeurig en verantwoordelijk, geen compromissen als het gaat om kwaliteit 🧐

Inneke staat klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren met haar SEO-copywritingexpertise en creatieve geest. 🌐✍️

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006hZeIQAU Inneke