fbpx

Digital strategist. Problem solver. Helicopter view. Cross-sector kennis en ervaring. Je hebt fantastische producten, diensten of concepten maar bereikt weinig klanten en de verkoop is niet wat het moet zijn? Ik begeleid bedrijven in het verwerven van nieuwe inzichten, alsook het opsporen en implementeren van verbeteringen en nieuwe werkwijzen/processen met als doel de juiste klanten te bereiken, aan te trekken en deze aan te zetten tot (meer) kopen. Sterktes: - Snel begrijpen wat de visie en het doel van de klant is - Snel zien wat de noden van de klant en zijn klanten zijn - Snel de materie en het geheel begrijpen - Straight to the point en de vinger op de wonde leggen Ervaring in: E-(mental) health, webdevelopment (incl webapplications/SaaS), (employer)branding, advertising strategy, global strategy, events, marketing, customer relationships, customer journeys and customer succes management,...

Leopoldsburg
Beschikbaar vanaf: 3 mei 2021
7 day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Evi uit Leopoldsburg heeft een heel brede ervaring.
Ze noemt zichzelf eigenlijk een generalist, ze is van alle markten wel wat thuis en heeft het ook graag zo.
Op die manier heeft ze heel veel afwisseling in haar job.

Het liefst van al krijgt ze een bestaand project in handen dat gestrand is en gaat ze op zoek naar manieren op het volledig af te werken, goed in de markt te zetten en van de grond te krijgen.
Bedrijven die een probleem hebben waarvan ze niet goed weten hoe het op te lossen, kunnen bij Evi te rade gaan.
Ze zal dan samen met het bedrijf zoeken naar rendabelere oplossingen, manieren om de kosten terug te dringen met meer ROI.
Een voorbeeld van wat ze doet: indien een bedrijf graag een nieuwe website wil, kijkt Evi samen met het bedrijf naar wat de wensen en verwachtingen zijn binnen een vooropgesteld budget. Vervolgens gaat zij op zoek naar een bedrijf om de website te maken en doet zij de volledige opvolgen. Prijsonderhandelingen, testen, enz.

Hiernaast heeft Evi ook heel wat ervaring als bedrijfsfotograaf, hier maakt ze inhoudelijke/strategische foto's op bedrijfsevenementen.

Evi is 7/7 beschikbaar, als iets klaar moet zijn tegen een bepaalde datum dan gaat ze echt all the way.

De 3 pijlers van Evi zijn:
- Snel begrijpen wat het verhaal is van de klant
- Bereiken van de juiste klanten
- Heel sterke helicopterview

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006iqRpQAI Evi