fbpx

Sven

Compensation & Benefits manager

Na een carrière van meer dan 20 jaar in payroll en HR, eerst binnen een erkend sociaal secretariaat en daarna bij een van de grootste familiale bouwgroepen in België, heb ik de stap gezet naar het freelance bestaan. Vanuit die nieuwe rol wil ik ondernemers en sociale secretariaten bijstaan in de uitdagingen waar zij voor staan op payroll en HR vlak. Mijn opleiding Accountancy-Fiscaliteit staat mij toe om mijn deeldomein altijd te kunnen kaderen binnen de grotere bedrijfseconomische context. Vanuit mijn verleden ligt de bouwsector mij nauw aan hart. Ik ben er van overtuigd dat veel KMO's nog onvoldoende gebruik maken van eenvoudige toepassingen om hun arbeidsduur en voorwaarden te optimaliseren. Daarbij maximaal gebruik makend van de fiscale en sociale stimuli die worden voorzien vanuit de overheid! Tot slot kan u rekenen op een absolute discretie tijdens en na onze samenwerking!

Zoersel
Beschikbaar vanaf: 19 mei 2021
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

HR ManagementNegotiating Trade UnionSocial LawAccuracyPunctualERPOffice 365Administrative SupportManage ERPData InputCoding, Classifying And Archiving DocumentsCostingAuditen Van Administratieve OrganisatieBank Extracts BooksBooking & Processing Financial DataAudit InvoicesCollecting InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesBusiness Process Analysis (AO/IC).Financiële Processen Optimaliseren En BeherenFinanciële RapporteringKPI StatisticsBusiness ObjectsAdministration

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Sven uit Zoersel heeft 20 jaar ervaring bij sociale secretariaten. Hier deed hij heel wat kennis en ervaring op over payroll en sociaal recht. Hij heeft geen ervaring met soft HR, maar weet wel wat het inhoudt.
Over hard HR wil hij advies verlenen aan bedrijven/sociaal secretariaten.

Het woord ADVIES is hier wel echt key, hij wil absoluut geen vervangingsopdrachten doen.
Hij wil enkel en alleen advies verlenen over payroll, postpayroll,... bij verschillende bedrijven en projecten.

Sven heeft vnl. ervaring met de bouwsector, hier heeft hij zowel ervaring met white als blue.
Hij heeft ook ervaring met adviesverlening over comp & ben, het uitwerken van alternatieve verloningspakketen.
Hierbij houdt hij enerzijds rekening met de kosten/baten, maar vindt Luc het ook belangrijk om te kijken naar wat de werknemer gelukkig maakt. Het heeft geen enkele zin om bij wijze van spreken van €1, €2 te maken als jouw werknemers daardoor minder gelukkig zijn, dan schiet je jouw doel voorbij.

SVEN WIL ALLEEN ADVIES VERLENEN, GEEN VERVANGINGSOPDRACHTEN!

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N0000079KqOQAU Sven