fbpx

+ 14 jaar ervaring als (online) marketeer en copywriter bij o.a. Thomas Cook, Van Marcke, Roularta, ... Enthousiast, creatief en kritisch.

Harelbeke
Available from:
day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Broes uit Harelbeke is een copywriter/digital marketeer met al heel wat ervaring.
Hij begon bij Thomas Cook waar hij voor een nieuw product zowel de on- en offline marketing als copywriting deed.
Daarna ging hij werken voor Van Marcke (5 jaar). Hier begon hij als online marketeer en groeide door tot digital marketing officer. Zijn job bestond erin om zowel B2B als B2C de digitale strategie uit te werken van het bedrijf en hun verschillende producten en vervolgens dit ook uit te voeren.
Hij keek ook naar acquisities, nieuwe website, social media, contentmarketing, e-mailmarketing, enz.
Vervolgens werd hij marketing coördinator online en offline voor een internationale KMO die gespecialiseerd was in B2B. Zoals de naam zelf zegt, was dit een eerder coördinerende functie.
Als laatste job in loondienst werkt hij bij Roularta Media Group als online product manager, specifiek voor de RLM recruitment solutions (vergelijkbaar met Jobat). Hiervoor deed hij de volledige rebranding, nieuwe site, acquisities, budgetten, enz. Later nam hij er ook nog de digitale marketing van 2 andere labels bij.

Broes heeft journalistiek gestudeerd en in al zijn jobs de copywriting zo goed als altijd zelf gedaan.
Hij is op 01/04/2021 zelfstandige in bijberoep geworden, maar hij is nu al de overstap aan het maken naar voltijdse zelfstandigheid.

Het komende jaar (tot mei 2022) werkt hij 3 dagen per week voor een digitaal bureau in Kortrijk, daardoor is hij nog 2 dagen per week beschikbaar.

Hij heeft al in heel uiteenlopende sectoren gewerkt; toerisme, groothandel, retail, advocatuur, media,... Er is niets dat hem echt afschrikt.

Hij wil het liefst werken binnen de driehoek Gent/Brugge/Harelbeke, in die driehoek heeft hij ook geen moeite met op locatie gaan werken. Daar buiten liefst remote.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N0000079s3mQAA Broes