fbpx

Els

Preventie Adviseur

Mijn naam is Els Slembrouck - zaakvoerder van Coachessence Ik ben Preventie Adviseur, Sales Expert en Welzijnscoach Na een lange carrière in het welzijnsdomein heb ik Coachessence opgericht met als doel kleine en middelgrote bedrijven in Oost- & West-Vlaanderen tot de essentie en resultaten te brengen bij alle facetten van Welzijn op het Werk Onze klanten zitten met vraagstukken rond oorzaken van verzuim, verminderde veerkracht en bredere problematieken, soms onderliggend Ze zoeken naar een welzijnsstrategie met impact ! Coachessence biedt hier antwoord We werken naar strategische actieplannen en bieden welzijnsadviezen die concreet koppelen aan de noden én op de gestelde KPI's binnen uw organisatie We realiseren dit graag voor u We hanteren een korte doorlooptijd en zijn prijs-efficiënt Voor gekoppelde acties kan je uiteraard ook bij ons terecht én we beschikken over een interessant netwerk, welke we graag met u delen Vanuit mijn expertise stel ik me ook beschikbaar voor freelance opdrachten in Welzijn op het Werk en Sales Key Account Management Wilt u ook de essentie capteren in dit brede domein ? Of heeft u mijn bijstand nodig voor een korte of langere periode Ik kom er graag met u over praten U kan alvast rekenen op heel wat expertise onder één dak

Knokke
Available from: September 1, 2021
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Burnout PreventionExterne PreventieInternal PreventionSalesPunctualAccuracy

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Vanaf september gaat Els uit Knokke aan de slag als zelfstandig freelancer.
Er zijn 2 grote facetten in wat Els doet: freelancing en consulting.
Consulting: Specifieke welzijnsplannen opmaken voor bedrijven. Hiervoor doet ze eerst een analyse van het psychosociale en compliance luik binnen het bedrijf.
Op deze analyse plot ze een eerste lijst met acties, kijkt ze hoe het bedrijf naar een hoger niveau te tillen en worden er structuren opgezet om het welzijn van de medewerkers te beheren en voor jaarlijkse groei te zorgen.

Freelancing: Els heeft 15 jaar ervaring binnen welzijn en preventie. Ze heeft heel lang bij Canon en Attentia binnen dit domein functies uitgeoefend waardoor ze heel veel info heeft kunnen inwinnen naar haalbaarheid van bepaalde acties.

Els haar sterkte is dat ze werkt naar wat in de praktijk mogelijk is voor de klant. Ze ijvert niet voor het onmogelijke.

De saleservaring die Els heeft ligt bij bedrijven zoals Liantis en Attentia waarbij ze bij de klanten langs ging om op maat een oplossing te verkopen obv de noden die het bedrijf heeft.

Els is preventieadviseur niveau 2.
• Opdrachten bijstand Preventie (Ik ben een niveau 2):
o Opmaak globaal preventie plan
o Opmaak jaaractie plan
o Co-sourcing of vervanging van de inhouse preventie adviseur (bij ziekte, zwangerschap, vertrek en dus tot de nieuwe persoon werd aangeworven)
o Projectmatig:
 Compliance scan (is al het wettelijke goed afgedekt)
 Risicoanalyses
 Sensibiliseren Veiligheid- en welzijnscultuur (info sessies voor leidinggevenden – rollen en verantwoordelijkheden ikv preventie en welzijn-, infosessies voor medewerkers rond stress, voeding, slaap, …)
 Bijstand in kader van CAO104 (oudere werknemers)
 Bijstand opmaak ziektebeleid (protocol, aanpak terugkeer langdurige zieken, …)

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000008lqYbQAI Els