fbpx

Mieke

Project Management

Hallo, Mijn naam is Mieke, als opleiding heb ik hotelschool gevolgd in Koksijde. In 2003 ben ik daar afgestudeerd en na enkele jaren gewerkt te hebben in de horeca heb ik er de brui aan gegeven. Kort daarna ben ik mee in het bedrijf gestapt van mijn vader en hij heeft mij alles geleerd qua administratie. Na enkele jaren voor hem gewerkt te hebben, heb ik samen met mijn ex-man een bedrijf gestart waarin mijn deel administratieve ondersteuning geven aan kleine KMO. Na 8 jaar is deze firma stop gezet door de scheiding en ben ik begin dit jaar opnieuw begonnen, weliswaar nog in bijberoep. Maar het is de bedoeling dat ik dit terug 100% op zelfstandige basis doe.

Lendelede
Beschikbaar vanaf: 17 november 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

ERPOffice 365Establishing KPIsHR ManagementManage ERPForecasting, BudgetingTracking Invoicing And VAT ObligationsManage Invoicing FlowAudit InvoicesCollecting InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesSending payment remindersContacts Collection, Accounting, Credit InsurersFace2face Customer ContactProcessing Purchase OrdersMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payableAccounts Receivable Management

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Mag ik Mieke aan u voorstellen? Mieke is een zeer talentvolle vrouw met een uitgebreide ervaring in administratie. Na het afronden van haar hotel school merkte ze dat ze het hotelwerk niet kon combineren met haar persoonlijke leven.


🤝Hierop begon ze te werken bij haar vader's bedrijf, waar ze alles leerde over administratie en het produceren van schuifdeuren.

Mieke was verantwoordelijk voor de offertes, klantenbeheer, bestellingen, aankopen van materialen, facturatie en debiteurenbeheer. Na deze ervaring begon Mieke bij haar ex-partner in een digital marketing bureau waar ze kleine kmo's ondersteunde in de administratie en voorbereiding van de boekhouding.

Haar carrière zette zich voort bij een outsourcing bureau waar ze als operation manager verantwoordelijk was voor de facturatie, aankopen, wagenpark, debiteurenbeheer en loonadministratie van 25 werknemers. Na deze periode heeft Mieke opnieuw een BTW-nummer opgestart en werkt ze momenteel als freelance administratief medewerker.

Haar huidige opdracht omvat het maken van plaatsbeschrijvingen van huurhuizen, foto's nemen en het verwerken van deze informatie in een verslag.


🏃🏻‍Mieke is uitstekend in staat om deze taken thuis uit te voeren. Ze heeft de flexibiliteit om haar werkuren zelf te bepalen, met vier dagen per week vrij of minder indien gewenst.


Haar expertise strekt zich uit tot bouwgerelateerde sectoren en ze is bedreven in het gebruik van software zoals Excel, Teamleader, Safety Snapper en Office Packet.


🏡Mieke is woonachtig in Lendelede en is bereid om binnen een straal van maximaal 30 minuten te reizen. Ze werkt graag op kantoor, maar thuiswerken is ook een mogelijkheid.


❤️Mieke's grootste kracht ligt in haar administratieve vaardigheden en haar vermogen om snel nieuwe dingen te leren. Ze is in staat om langdurige opdrachten uit te voeren en kan ook verschillende opdrachten combineren. Kortom, Mieke is een waardevolle aanwinst voor elk team dat op zoek is naar een toegewijde en getalenteerde administratief medewerker.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000008nVB2QAM Mieke