fbpx

Frederick geeft de voorkeur aan opdrachten zoek naar opdrachten als Product owner, of een andere rol in één of meerdere projecten. Hij heeft interesse in zowel strategische als operationele opdrachten. Frederick heeft een sterke ervaring B2B en e-commerce. Voor opdrachten van 5 dagen in een week. Onmiddellijk beschikbaar.

Roeselare
Beschikbaar vanaf: 4 september 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Frederick in ’t kort

🤝 10 jaar aan de slag als zelfstandige, waarvan 3 als marketeer

🌍 NL (moedertaal), EN (zeer goed), FR (gebruikt hij liever niet)

❤️ Ik heb Frederick leren kennen als een ondernemende man die graag wil vasthouden aan zijn generalistische aanpak. Hij zet wel graag in de verf dat hij ook het creatieve, strategische aspect van marketing heel boeiend vindt. Daarnaast blijft hij graag op de hoogte van de laatste trends en volgt hij regelmatig bijscholingen of neemt hij deel aan congressen.


Competenties?

• Jobinhoudelijk | De sterkte van Fredrick zit in zijn generalistische aanpak. Zo is hij van alle markten voldoende thuis, maar noemt hij zichzelf geen expert in een bepaald onderdeel van de marketing. Frederick heeft ervaring in:

o Audit van bestaande marketing, doelgroep en persona’s bepalen, geschikte communicatiekanalen zoeken, marketingplan opstellen, …

o Mailings opstellen en verzenden, social media content, advertenties maken en instellen (social media, SEA, maar ook offline in dagbladen), evenementen organiseren, …


• Sector | De sector is voor Frederick minder van belang dan het type bedrijf. Hij wil namelijk niet terechtkomen bij een grote multinational waar hij louter een plan uitvoert. Hij gelooft dat hij bij kleinere bedrijven (+- 150 medewerkers) zijn creativiteit kan gebruiken bij het opstellen van een marketingplan en het dan verder zelf kan uitvoeren (eventueel gesterkt door collega’s of andere gespecialiseerde freelancers). Indien zijn profiel past bij een agency, staat hij daar zeker ook voor open.


Good to know

👌🏻 A2 Automechanica + bijkomende opleidingen in marketing (Vlerick, Syntra, Ciseo, Facebook, LinkedIn, …)

👌🏻 Frederick is voldoende georganiseerd voor thuiswerk, maar staat er ook voor open om voltijds aanwezig te zijn op kantoor.

👌🏻 Hij werkt het liefst bij 1 klant: “Marketing neemt tijd en focus in beslag dus een strategische markteer die zichzelf serieus neemt, doet dat niet bij 5 bedrijven tegelijk.”

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000008oE3iQAE Frederick