fbpx

Sarah

Administrative assistance

Bornem
Available from: January 1, 1700
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Vandaag vertel ik jullie graag meer over Sarah (°1971). Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd in administration en heeft ook een bedrijf opgericht in het verleden. Momenteel gaat het minder goed met de eigen zaak en is ze onzeker over de toekomst daar. Ze kiest er daarom voor om extra opdrachten als freelancer aan te nemen.

 

Sarah in ’t kort

🤝 20+ jaar ervaring in allround administratie

🔎 Zoekt als freelance administratief bediende, freelance logistiek bediende, freelance management assistant, freelance financieel bediende, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels/Frans (heel goed, actieve kennis)

❤️ Tijdens ons gesprek maakte ze een gemotiveerde en leergierige indruk. Ze heeft een spontaan en meegaand karakter, waardoor ze zich snel thuis voelt in nieuwe teams. Verder is ze het gewend om een breed takenpakket te behartigen en om snel te schakelen in onverwachte situaties. Tenslotte is haar motto: “ik wil liever mijn steentje bijdragen dan gewoon uren kloppen, en dat hoop ik als freelancer te kunnen blijven doen".

 

Expectations?

  • Job content | Sarah heeft een brede administratieve ervaring opgebouwd, van facturatie over offerte-opmaak tot lonen voorbereiden voor het sociaal secretariaat. In haar cv geeft ze een duidelijk overzicht! Haar voorkeur gaat naar brede allround-functies, maar ze staat zeker ook open voor afgelijnde opdrachten waarbij ze zich vooral richt op 1 aspect van de administratie.
    • Programma’s: SD Worx, Exact Online, Billit, Excel, …
  • Sector & Bedrijfscultuur | Heeft o.a. ervaring in industriële verven, boetebehandeling, zwembadenbouw, … maar we hoeven hier zeker niet op te selecteren. Qua bedrijfscultuur vindt ze het belangrijk dat er een goede relatie kan opgebouwd worden met de klant. Ze is lang zelfstandige geweest en heeft daardoor een ware ondernemerszin opgebouwd. Werken in dienstverband schrikt haar zeker niet af, maar ze begrijpt daardoor wel de waarde van een fijne samenwerking en een sterk netwerk. Zowel naar haar eigen klanten toe, als naar de klanten/leveranciers van de bedrijven die ze ondersteunt.

 

Good to know

👌🏻 Opleiding: Moderne Talen & Administratie (1982-1985) + Handel & Administratie (1986-1989)

👌🏻 Telewerken is geen must, glijtijd zou wél een doorslaggevende factor kunnen zijn. Ze woont in filegevoelig gebied en verliest niet graag kostbare tijd door in de file te staan. Momenteel werkt ze bv. thuis de facturatie bij en rijdt dan na de spits naar kantoor. 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000aGOOYQA4 Sarah