fbpx

Beste, Ik heb chemie gestudeerd en ben nadien 12 jaar werkzaam geweest als procesoperator in de petrochemische sector. 7 jaar bij EVAL Europe en 4 jaar bij Exxon Mobil (raffinaderij Antwerpen). Omdat veiligheid sterk verweven is in deze functie ben ik de opleiding preventieadviseur gestart bij Syntra. Mijn eerste werkervaring als PA was bij C-tech Holding (Cordeel Groep). Ik was werkzaam bij 2 vestigingen van Imtech, volgende zaken heb ik hierbij gerealiseerd of behoorden tot mijn takenpakket: - Secretaris van het CPWB. - Introductie van veiligheidsbrillen op sterkte. - Herwerken van Taak Risico Analyses. - Opstellen van een PBM matrix gekoppeld aan de verschillende functies. - Begeleiding audits ISO9000, ISO14001, VCA** en VCA-p. - Onthaal van nieuwe werknemers. - Update van het intern noodplan. - Opmaken van indienststellingsverslagen. - Werfbezoeken en veiligheidsrondgangen. - Herschrijven van het VGMK projectplan. - Uitvoeren van Risico analyses bij nieuwe projecten of uitzonderlijke situaties. - Onderzoek bij arbeidsongevallen en incidenten, opstellen van het omstandig verslag. - ... In april 2022 heb ik de opleiding Asbestdeskundige Inventarisatie gevolgd. Na het afleggen van de examens ben ik met 2 vennoten een bedrijf gestart om Asbestattesten op te maken. Hier heb ik het intern kwaliteitsbeheer systeem en werkingsprocedures uitgeschreven. Sinds september 2022 is ons bedrijf, Asbest Safe, operationeel. Dit was oorspronkelijk als zelfstandig bijberoep opgestart. In januari 2023 ben ik gestopt bij C-techniek Holding en fulltime als zelfstandige gestart als ADI (Asbestdeskundige Inventarisatie). Nu de eerste grote stormloop naar Asbestattesten is gaan liggen ben ik opzoek naar een project als freelance preventieadviseur voor 1 tot 3 dagen per week. Hopelijk tot binnenkort! Glenn Stoffels

Beschikbaar vanaf: 15 juni 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik wil je graag voorstellen aan Glenn. Hij begon zijn loopbaan als procesoperator in de chemische sector. In 2021 was hij toe aan een nieuwe uitdaging en besloot hij de opleiding tot preventieadviseur niveau 2 te volgen bij Syntra.

 

❤️ Glenn is een persoon die geduldig en gedreven is. Hij heeft een sterke focus op vooruitgang en wil graag dat iedereen met hem meegaat. Hij neemt de tijd om dingen goed te doen en is bereid om hard te werken om zijn doelen te bereiken. Glenn zal niet snel opgeven en zal anderen motiveren om hun best te doen en mee te gaan in zijn ambitie. Kortom, Glenn is een geduldige en gedreven leider die zich richt op vooruitgang en inclusiviteit.

🤝 ervaring binnen preventie

🔎 zoekt opdrachten als preventieadviseur

🌍 talenkennis: ND/ENG  

 

Job Content:

-       Asbestdeskundige.

-       Procedures herschrijven.

-       Risicoanalyses.

-       Implementatie van nieuwe procedures.

-       Evacuatie procedure.

-       Re- intergratie in samenwerking met Mensure ( psycho sociale vragen werden naar hen doorgegeven)


Good to know:

  • Opl. Asbestdeskundige 6/2022 voltooid.
  • opl. Preventieadviseur en interne kwaliteitsauditor 2022 voltooid

 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000bDicdQAC Glenn