fbpx

Ik ben een zelfstandig ondernemer. Ik ben sinds oktober 2019 zelfstandig als call agent. Mijn week bestaat vooral uit telefonische afspraken maken voor vertegenwoordigers (Agendabeheer) , verkoop aan telefoon,prospectie, marktonderzoeken,... maar sinds kort ontwerp ik ook logo's die dan verder worden uitgewerkt in flyers,visitekaartjes,... ik werk heel graag met de computer dus programma's en software schrikt me zeker niet af! Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in deze sector ...

Aalst
Beschikbaar vanaf: 28 oktober 2021
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Sending payment remindersContacts Collection, Accounting, Credit InsurersFace2face Customer ContactFollow up OrdersTelephone Customer ContactFlyers/BrochuresBannersFlyersLogo DesignAccuracyPunctualERPOffice 365SalesEmail MarketingMarket ResearchSocial MediaMobile MarketingB2BB2CTranslationPlanning & Budgeting

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Sandy is een spontane, sociale dame die van geen uitdaging terugdeinst. Ze is sterk gemotiveerd en gedreven om haar doelen te bereiken.


| Good to know:

👌🏻 Diploma of opleidingen: Sandy heeft een gevarieerde loopbaan en is vooral salesgericht. Ze begon in de retailsector en heeft ervaring opgedaan in fondsenwerving voor organisaties zoals Child Focus en Unicef. Ze heeft ook gewerkt op de klantendienst van Telenet.

👌🏻 Software kennis: Sandy heeft kennis van SAP en Salesforce, wat haar waardevol maakt in salesgerelateerde functies. Ze heeft ervaring met agendabeheer via Teamleader.


| Sandy in 't kort:

🤝 +/- 15 jaar ervaring als Call Agent

🔎 Sandy is op zoek naar opdrachten die gerelateerd zijn aan sales, afsprakenplanning en telefonische prospectie.

🌍 Nederlands en Engels, en heeft basisvaardigheden in het Frans.

🏡Herzele.

❤️ Sandy's sterke punten zijn haar sociale en communicatieve vaardigheden, salesgerichte achtergrond, kennis van software zoals SAP en Salesforce, en haar vermogen om te werken met targets en deadlines.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000Be06VQAR Sandy