fbpx

Ik ben Cedric, Senior Digital Marketeer bij een HR-groep met 12 bedrijven die ik overkoepelend mee opvolg. Ik ben een gedreven digital first profiel maar denk ook steeds mee in functie van de bedrijfsdoelstellingen en hoe we de bestaande bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Efficiëntie en rentabiliteit zijn hiervoor mijn voornaamste drijfveren. Ik ben bijgevolg niet bang om de status quo in vraag te stellen, mensen te challengen en zelf ook initiatief te nemen om haalbare alternatieven te lanceren. Ik werk autonoom en floreer eveneens binnen gemotiveerde teams. Werk is natuurlijk niet alles. In mijn privé hou ik ervan tijd te spenderen met mijn gezin, in de keuken, in de tuin en op restaurant. Contacteer mij gerust voor een strategisch gesprek, waar je op het einde geïnspireerd en gemotiveerd zal zijn om verder na te denken over de concrete aanpak in de toekomst! Ik kijk er alvast naar uit! Cedric

Saint Nicholas
Available from: January 1, 2024
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Senior Digital Marketeer op zoek naar bijkomende opdrachten binnen deze niche, naast zijn hoofdberoep als digital marketeer bij House Of Talents. (hr sector)

Heeft nog gewerkt voor OM Collective als SEO Sepcialist & digital marketeer. Nadien bij ING bank als Customer Journey Expert.

Focus op: Digitale strategie · Zoekmachinemarketing · Campagnes · Online Marketing · Marketing

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000c5lamQAA Cedric