fbpx

Ervaring in Sales en Marketing: Sales: sales support en verkoopsonderhandelingen. Marketing: Marketing manager, maar nog zeer uitvoerend en hands-on. Wil nog steeds bijleren. 3-talige professional met meer dan 15 jaar ervaring binnen verschillende sectoren (Trucks / Automotive, Tabak en Distributie) en in verschillende functies. Cijfers en gegevens waren altijd het belangrijkste onderdeel van mijn werk, wat mij de mogelijkheid gaf om met veel verschillende afdelingen samen te werken en van al deze mensen te leren. Als oplossingsdenker kan ik bedrijven niet alleen helpen met het automatiseren van verschillende processen in administratie en rapportage, maar ook door het definiëren van en coachen in opportuniteiten. Ik word als volgt omschreven: Positief - Autonoom - Flexibel - Sociaal - Gemotiveerd - Communicatief – Doorzetter - Nieuwsgierig – Enthousiast Objectief: Om meer aan te sluiten bij mijn talenten ben ik op zoek naar jobs waarin ik van een analyserende functie naar een meer actiegerichte functie evolueer. Ik krijg energie van mensen helpen om hun doelen te bereiken; door hen te motiveren, te coördineren en te leiden en dankzij mijn analytisch vermogen ben ik een sterke onderhandelaar. Dit kan in de vorm van een project of van interim management zijn.

Dilbeek
Available from: November 13, 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
| Who?
Kat is een vriendelijke dame die weet van aanpakken. Ze is een gedreven, positieve persoon in omgang en een vlotte babbelaar. Kat werkt steeds gestructureerd en houdt van goeie open communicatie. Ze is een sterke marketeer met al een goeie 16 jaar ervaring, die zowel uitvoerende als strategische opdrachten uitvoert.

| Ervaring?
Momenteel werkt ze voor Volumex waar haar takenpakket heel breed gaat.
Praktisch alles wat met marketing te maken heeft komt bij haar terecht.
- social media beheer
- contentplanning
- project en event management (bvb autosalons, opendeurdagen,...)
- digitale marketing plannen opstellen

Voor haar carrière als freelancer heeft ze vooral ervaring in de automotive sector, ze werkte 4 jaar voor MAN Truck & Bus NV en 2 jaar voor IVECO.
Ook daar was ze Marketing Manager. (zie cv)

Op grafisch vlak heeft ze een basiskennis, volgde ze een opleiding photoshop, werkt regelmatig met canva en houdt van een creatieve aanpak.


| Programmakennis?
- MS Office
- Expert level in Excel
- Canva
- Photoshop (basis)

| Language skills?
- Dutch (native language)
- French (very good)
- English (very good)


| 3 strong pillars?
- flexibel
- werkt resultaat gericht
- pragmatisch ingesteld, durft beslissingen te maken, ondernemend, creëert opportuniteiten

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000ClklVQAR Kat