fbpx

Van taalleerkracht naar ondernemer, een hele verandering en toch ook niet, want ik zet mijn communicatie- en taalvaardigheden met veel plezier op een creatieve manier in. Mijn doel is om jouw bedrijf te ondersteunen op vlak van communicatie en taal zodat jij hier toch al een zorg minder hebt als ondernemer.

Oostende
Beschikbaar vanaf: 19 juli 2022
1 dag(en) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

📚 Lisa - Creatieve Copywriter en Flexibele Taalkunstenaar


Maak kennis met Lisa, een voormalige taalleerkracht Engels-Nederlands die de stap heeft gezet naar het boeiende leven van een freelancer. Haar passie voor taal en een zoektocht naar meer vrijheid brachten haar hier.


✍️ Ervaring & Expertise

Lisa heeft een ruime ervaring als copywriter (ENG-NL) en vertaler. Ze heeft ook haar expertise uitgebreid met een opleiding in SEO. Daarnaast beschikt ze over ervaring in communicatiemanagement en projectmanagement. Haar voorkeur gaat momenteel uit naar copywriting in verschillende sectoren.


💼 Huidige Opdracht

Op dit moment werkt Lisa samen met een business coach, waarbij ze zich bezighoudt met sociale media en nieuwsbriefschrijven. Ze voert haar opdrachten volledig vanuit huis uit en is beschikbaar in de regio West-Vlaanderen. Als freelancer is ze flexibel en bereid om opdrachten buiten haar regio aan te nemen.


📖 Creatieve Hobby's

Buiten haar werk heeft Lisa een passie voor lezen en schrijven, wat haar creativiteit en schrijftalent versterkt. Ze heeft zelfs een opleiding gevolgd tot virtual assistant om haar vaardigheden verder te ontwikkelen.


🌟 Sterke Troeven

Lisa's kracht ligt in haar vermogen om met haar teksten een warme sfeer te creëren en mensen te raken. Ze geeft de voorkeur aan een aangename en meeslepende schrijfstijl boven stijve en puur informatieve teksten. Ze is uiterst flexibel en heeft de intentie om haar freelance carrière in de toekomst tot haar hoofdberoep te maken.


🖥️ Software

Lisa werkt met tools zoals Google Docs en Microsoft om haar schrijfwerk optimaal uit te voeren.


Sinds april is Lisa met veel enthousiasme als freelancer aan de slag gegaan en ze staat klaar om jouw teksten tot leven te brengen met haar creatieve pen. 📝💡

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000Cm92jQAB Lisa