fbpx

Aurélie heeft ervaring in grotere organisaties als marketing en sales manager zoals de Post, Vorst Nationaal en Gouden Gids. Ze omschrijft zichzelf als een result driven commerciële marketing manager. Ze staat open voor marketing opdrachten en het mag met een combinatie met het commerciële. Ze werkt zowel strategisch als operationeel. Zelf zet ze geen SEO campagnes op. Ervaring in B2B en B2C. Sterktes: snel inwerken, energiek en dynamisch

Beersel
Beschikbaar vanaf: 30 juni 2020
3.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Aurelie uit Beersel is een senior profiel binnen marketing als sales. Haar ideale opdracht omvat zowel strategische als operationele aspecten. De laatste jaren heeft ze voornamelijk opdrachten vervuld waarin ze fungeerde als de verbindende schakel tussen de business unit en IT.

Haar expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder het ontwikkelen van marketingstrategieën, uitvoeren van marktonderzoeken, leiden van digitalisatieprojecten, opzetten van websites en interne tools, en meer. Ze heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol aanpakken van uiteenlopende uitdagingen.

Wat Aurelie bijzonder maakt, is haar vermogen om zich soepel aan te passen aan verschillende situaties en sectoren. Haar brede inzetbaarheid is aangetoond door haar ervaring in diverse vakgebieden, waaronder logistiek, muziekindustrie, distributie, HR en chemie. Hoewel ze nog geen ervaring heeft in retail en farma, staat ze open voor nieuwe uitdagingen in deze sectoren.

Naast haar professionele vaardigheden valt Aurelie op door haar vlotte omgang en sterke interpersoonlijke vaardigheden. Ze kan effectief communiceren en samenwerken met verschillende teams en belanghebbenden.


Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000dDWiDQAW Aurélie