fbpx

bjorn

Strategic Marketer

In een wereld waar marketing vaak wordt gezien als een weg van A naar B, ben ik hier om kronkelende zijpaden te verkennen, bospaden te doorkruisen en bergtoppen te beklimmen. Allemaal om nieuwe en opwindende manieren te ontdekken om uw doelgroep te betoveren en te boeien.

Beschikbaar vanaf: 19 juni 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag wil ik Bjorn aan u voorstellen, een ervaren professional in strategische marketingfuncties. Met zijn brede expertise en strategisch inzicht kan hij uw organisatie op verschillende gebieden ondersteunen. Bjorn heeft een sterke focus op het ontwikkelen van marketingplannen, consultancy, strategisch advies, copywriting en teammanagement. Zijn ervaring reikt tot aan de C-level, waarbij hij nauw samenwerkt met het management om concrete strategieën te ontwikkelen.


Met een solide achtergrond in de sector, met name in B2B-markten, begrijpt Bjorn de unieke uitdagingen waar elk bedrijf mee te maken heeft. Hij hecht veel waarde aan duurzaamheid. Bjorn heeft ook zijn eigen communicatiebureau, waar hij interim-opdrachten uitvoert naast zijn lopende projecten. Bovendien fungeert hij als externe communicatieconsultant voor raden van bestuur, waarbij hij concrete strategieën ontwikkelt om de communicatie-inspanningen van uw organisatie te versterken.


Bjorn heeft zijn eigen bedrijf, Bright Nation, waar hij consultancydiensten heeft verleend. Hij heeft ook ervaring in een communicatiebureau, waar hij verantwoordelijk was voor grafisch ontwerp, copywriting en operationele taken. Met zijn ruime ervaring als freelancer sinds 2018 heeft Bjorn een divers klantenbestand opgebouwd. Hij begon zijn carrière in de digitale marketing, waarbij hij zich richtte op SEO en SEA, maar hij ontdekte al snel dat managementfuncties zijn passie waren.


Enkele van de opdrachtgevers waarmee Bjorn heeft samengewerkt zijn Attentia, Sabena en Cofinimo. Hij heeft marketingplannen ontwikkeld voor de komende jaren en heeft ook als marketingmanager bij Flair gewerkt voordat het tijdschrift werd overgenomen door Roularta.


Een van Bjorns grootste sterke punten is zijn vermogen om snel inzicht te krijgen in bedrijven en hun behoeften. Hij kan uw organisatie snel structureren en effectieve oplossingen vinden. Zijn benadering is altijd gericht op het eindresultaat en hij is in staat om op korte termijn waarde toe te voegen. Bjorn heeft een praktische denkwijze en streeft ernaar om realistische en haalbare doelen te stellen.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000dMfvFQAS bjorn