fbpx

Philip

Administrative assistance

Ik ben Philip en wil graag bedrijven ondersteunen. Ik heb jaren een eigen bedrijf gehad en was hier ook zelf verantwoordelijk voor de eigen administratie en boekhouding. Ik ben dus multi-inzetbaar.

Available from: October 2, 2023
7 day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctual

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Today I'd like to tell you more about Philip (°1962) uit Bornem! Hij woont momenteel nog in het buitenland maar komt in september terug naar België en wenst hier aan de slag te gaan als freelancer. In het verleden is hij altijd zelfstandige geweest, dus wil hij graag die ervaring gebruiken om andere ondernemers te ondersteunen. Lezen jullie verder mee?

 

Philip in ’t kort

🤝 30+ jaar ervaring als eigenaar van technische bedrijven (incl. alle administratie)

🔎 Zoekt als freelance administratief bediende, freelance commercieel bediende, freelance boekhoudkundig bediende, freelance allround bediende, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels/Spaans (zeer goed)

❤️ Tijdens ons gesprek heb ik hem leren kennen als een rustige en vriendelijke man. Hij heeft in het verleden steeds een eigen bedrijf gehad (technische sector) en gebruikt die ervaring nu als freelancer om andere bedrijven te ondersteunen. Hij komt graag terecht in een ondersteunende omgeving waarbij collega’s voor elkaar klaar staan en waar iedereen meedenkt in functie van het bedrijf. Tenslotte werkt hij graag autonoom en neemt hij vlot verantwoordelijkheid voor zijn eigen taken. Hij zal dus nooit eventuele fouten verbergen of verzwijgen, maar dit altijd open communiceren om aansluitend te kunnen werken aan een oplossing.

 

Expectations?

 • Job content | Bij voorkeur gaat Philip aan de slag in een breed administratief takenpakket. Hij is echter flexibel en wil gewoon graag aan de slag. Opties die net buiten zijn comfortzone vallen, mogen we dus zeker en vast ook voorstellen.
  • Administratief: Alles wat een zelfstandige doet 😊 Van telefoon aannemen en postzegels aankopen tot personeelsadministratie i.s.m. sociaal secretariaat, boekhouding voeren i.s.m. extern kantoor, offertes opstellen, debiteuren beheren, … Hij heeft een eigen bedrijf gehad in ontstoppingen met 14 camionnetjes, waarvoor hij ook de dispatch en planning deed.
  • Commercial: Klantencontact spreekt hem zeker aan. Functies in bv. een toonzaal (keukens, auto’s, kleine apparatuur, …) mogen we dus zeker en vast voorstellen. Puur prospecteren is minder aan hem besteed.
  • Boekhoudkundig: volledige voorbereiding van de boekhouding. Enkel de lonen werden geboekt door een extern kantoor, dat natuurlijk ook de aangiftes indiende en jaarrekening neerlegde. Hij is hier wel al een tijdje uit (sinds 2018) en heeft dus wel wat opfrissing nodig.
 • Sector | Mogen we heel breed in gaan, zolang we boekhoudkantoren uitsluiten. Verder zit zijn ervaring vooral in horeca en techniek, waar hij op vandaag nog steeds voor openstaat. Het type bedrijf is vooral van belang indien de opdracht meer dan 3 maanden duurt. Hij komt dan het liefst terecht in een familiebedrijf of een kleine kmo. Op die manier kan hij een band opbouwen met de collega’s en zijn de communicatielijnen naar het management kort genoeg zodat hij op kort op de bal kan spelen.

 

Good to know

👌🏻 Hybride werken is voor Philip geen must. Verder is hij ook flexibel qua werkuren: afwijkende kantooruren of weekendwerk schrikt hem zeker niet af. 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000dN4JjQAK Philip