fbpx

Roeselare
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Line is een ervaren professional op het gebied van administratie en coaching.


Ze heeft tien jaar ervaring als bediende en nog eens tien jaar als zelfstandig ondernemer, waarin ze samenwerkte met haar ex-partner. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.


Haar grootste passie ligt bij administratieve taken en coaching. Ze geniet ervan om met mensen te werken en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Om haar mogelijkheden te vergroten, heeft ze een opleiding gevolgd als loopbaancoach. Dit stelt haar in staat om niet alleen administratieve ondersteuning te bieden, maar ook om individuen te begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het behalen van hun professionele doelen.


Als freelancer vindt Line het belangrijk om haar eigen werktijden en werklocatie te kunnen bepalen. Ze werkt hoofdzakelijk vanuit huis, waardoor ze flexibel is en haar tijd efficiënt kan indelen. Dit is doordat ze voor haar partner moet zorgen, die ziek is.

Hierdoor kan ze ook werken in het weekend of 's avonds, indien nodig.


Hoewel ze geen uitgebreide boekhoudkundige expertise heeft, heeft ze altijd de controle gehad over haar eigen financiën.


Sector speelt voor Line geen rol. Met haar sportieve achtergrond wil ze wel graag voor MVO's werken. Zo gaat ze niet voor een sigarettenfabrikant werken.


Line woont in Roeselare en zoekt een opdracht die op een kwartier van haar woonplaats is.


Wat betreft softwarekennis is ze bekend met MS Office

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000dO6wzQAC Line