fbpx

Ruben

Business Analyst

Harelbeke
Beschikbaar vanaf: 2 januari 2023
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

ModelingERP

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Zijn ervaring ligt in het gebied van project management & business analyse. Hij focust niet op specifieke systemen zoals business central maar kom met allerlei ERP en andere software in aanraking. 

  • Recent heeft hij bijvoorbeeld een bedrijf geholpen om een nieuw ERP te zoeken en ze zijn na een selectietraject uiteindelijk tot Business Central gekomen.
    • Zijn werk bestond erin om de processen van het bedrijf duidelijk in kaart te brengen, diverse partijen aan te schrijven om te onderzoeken of er een FIT kan zijn tussen de software en de processen, demo's organiseren, enzovoort.
  • Also tijdens de implementatie van nieuwe software helpt hij om de brug te vormen tussen de klant en de partner (tussen business & IT). Hij helpt de klant om heel duidelijk te maken hoe zijn processen in elkaar zitten om dus de samenwerking tussen klant en partner te verbeteren. Hij helpt ook de klant om de timing en kostprijs onder controle te houden.

Zijn expertise zit in essentie in het snel begrijpen en in kaart brengen van een business complexiteit en vervolgens de taal begrijpen die IT spreekt.

 


Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000EiYLaQAN Ruben