fbpx

Niki

Account Manager

Kortrijk
Beschikbaar vanaf: 7 februari 2024
3.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag vertellen wij meer over Niki, een getalenteerde professional met een rijke ervaring binnen de marketing- en rekruteringssector. Momenteel vervult Niki de rol van Account Manager bij Kortrijk Expo, waar ze met succes klanten heeft overtuigd om deel te nemen aan beurzen en deze te vullen met boeiende inhoud.


Niki heeft een opmerkelijke carrière achter de rug en heeft zich altijd geprofileerd als een resultaatgerichte en toegewijde persoon. Naast haar rol als Account Manager werkt ze momenteel twee dagen per week als freelance recruiter. Deze combinatie stelt haar in staat om haar passie voor marketing en het vinden van talent te combineren, waardoor ze een unieke mix van vaardigheden heeft ontwikkeld.


Eerder had Niki haar eigen rekruteringskantoor, waar ze uitgebreide ervaring heeft opgedaan in het vinden van geschikte kandidaten voor diverse posities. Binnen de marketingsector heeft ze haar expertise bijgedragen aan gerenommeerde bedrijven zoals Aspiravi. Ook heeft ze een tijdelijke opdracht gedaan bij PGS Group als administratief bediende. Hier heeft ze zich beziggehouden met het inboeken van telefonische afspraken en heeft ze een belangrijke rol gespeeld.


Haar enthousiasme, creativiteit en vastberadenheid zijn eigenschappen die Niki kenmerken. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om haar expertise en kennis verder uit te breiden. Momenteel is ze actief op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de marketingsector, bij voorkeur in een uitvoerende marketingrol, waar ze haar expertise in klantenwerving, merkpromotie en marktanalyse kan benutten.


Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000enfCwQAI Niki