fbpx

zie doorgestuurd CV @marketing 8aug'23 & Teams met Marthe op 9aug'23

Hooglede
Beschikbaar vanaf: 21 augustus 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik u voor aan Dirk uit Hooglede.

een doorgewinterde professional met een indrukwekkend parcours in aankoop- en supply chain management. Met een rijke geschiedenis van waardevolle bijdragen aan diverse bedrijven en sectoren, brengt Dirk een schat aan ervaring en expertise met zich mee die uw organisatie ongetwijfeld naar nieuwe hoogten kan tillen.


Dirk begon zijn carrière met een glansrijke tijd bij Alpro, waar hij een leidende rol op zich nam in het internationale aankoopteam. Hij stuurde met succes teams aan en liet zijn stempel achter in het efficiënt beheren van de supply chain. Zijn toewijding en leiderschap maakten hem een waardevolle speler in een dynamische omgeving.


Na een vruchtbare periode bij Alpro heeft Dirk zijn capaciteiten in een KMO-omgeving laten gelden. Bij Orbo was hij verantwoordelijk voor het opzetten van een geheel nieuwe productieafdeling voor drukwerk. Dit omvatte niet alleen het bouwen van een nieuw team, maar ook het ontwikkelen van strategieën voor zakelijke groei en ontwikkeling.


Zijn passie voor vernieuwing en groei bracht hem vervolgens naar Cozapack, waar hij met succes een nieuwe afdeling heeft opgericht en beheerd. Zijn vermogen om complexe uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden, kwam ook tot uiting bij BSI, waar hij de supply chain optimaliseerde in een snelgroeiend en verkoopgericht bedrijf.


Hij heeft met succes een kleine vennootschap in voedings- en farmaceutische verpakkingen overgenomen en heeft zich gericht op het onderhouden van relaties en het oplossen van klachten.


Wat Dirk onderscheidt, is zijn flexibiliteit en passie om te blijven groeien. Hij kan zich volledig richten op uw organisatie, maar staat ook open voor andere projecten. Hij gedijt in interne dynamiek en gedijt in het werken met teams, van inkoop tot verkoop. Met zijn scherpe probleemoplossende vaardigheden en zijn focus op procesoptimalisatie, is hij de partner die u zoekt om uw supply chain te versterken.


Dirk heeft bewezen dat de duur van een project voor hem geen rol speelt. Zijn ervaring in de aankoop van chemische producten bij BSI getuigt van zijn veelzijdigheid en bekwaamheid om complexe materie aan te pakken.


Omdat Dirk een leidinggevende functie heeft in zijn bedrijf, is hij er zeker niet vies van om operationeel werk uit te voeren.

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000eoPjGQAU Dirk