fbpx

Kelly

HR Business partner

Lennik
Beschikbaar vanaf: 1 april 2024
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

LeergierigOplossingsgerichtBemiddelaarBruggenbouwerEvenwicht Mens En OrganisatieResultaatgerichtTeamplayerStaffingHR-professionalHRMHuman ResourcesSociale Wetgeving

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Kelly is een toegewijde en gedreven freelance HR Generalist met een passie voor het vak. Ze staat bekend om haar resultaatgerichtheid en hands-on mentaliteit, en ze is altijd gericht op vooruitgang en groei.


| Good to know:

👌🏻 Master Romaanse Talen

👌🏻 Postgraduaat HR Management

👌🏻 Ervaring met Paritair Comité; pc 311, pc 119, pc 202, pc 140


| Kelly in brief:

🤝 15 jaar ervaring

🔎 Zoekt opdrachten als HR Generalist, HRBP | hybride werken

🌍 NL & FR (perfect), ENG (goed)

❤️ Strongest assets:

  • Bilingual French & Dutch
  • Denkt oplossingsgericht, nooit probleemgericht
  • Zeer gedreven en enthousiast, kan mensen meetrekken


| Competencies:

- Job content | Kelly heeft een brede expertise op het gebied van HR en is zeer bedreven in sociaal-juridische zaken en vakbondsrelaties. Kelly is vertrouwd met het opzetten van een HR beleid, aanspreekpunt zijn voor de medewerkers (voornamelijk op sociaal juridisch vlak), sociaal overleg, verantwoordelijkheid voor verschillende HR projecten zoals; employer branding, retentiebeleid, absenteïsme, talentmanagement, ... Kelly heeft ervaring met zowel arbeiders als bedienden. Ze heeft tevens ook kennis van werving & selectie en payroll, hoewel ze geen pure specialist in deze gebieden is. Waar ze terecht komt speelt op zich geen rol, ze heeft al in een corporate omgeving gewerkt, sociale zorg en de retail sector, voor toekomstige freelance opdrachten geeft ze de lichte voorkeur aan een kmo-omgeving. Kan hier het best in fungeren.


- Experience: Kelly heeft 7 jaar ervaring bij de Colruyt Group als HR Business Partner, 5 jaar bij het OCMW van Halle en begon haar carrière bij Deloitte als Business Analist.Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000eq9CAQAY Kelly